Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Τούρκος πολίτης: “Η ελληνική αστυνομία με έδειρε και με έστειλε πίσω” !

Η ελληνική αστυνομία έδειρε και έστειλε πίσω και τον καταγόμενο από το Ικόνιο πολίτη που είχε παρεισφρύσει στους μετανάστες

Συνεχίζεται το μεταναστευτικό κύμα το οποίο άρχισε μετά από το άνοιγμα των συνοριακών πυλών προς Ευρώπη. Χιλιάδες μετανάστες που προσπαθούν να περάσουν τα σύνορα βρίσκονται αντιμέτωποι με την δυσανάλογες επεμβάσεις της ελληνικής αστυνομίας.
Ένας εξ αυτών που υπέστη αυτήν την δυσανάλογη επίθεση είναι και ένας Τούρκος πολίτης καταγόμενος από το Ικόνιο. Αυτός παρεισέφρυσε ανάμεσα στους μετανάστες και πέρασε τα σύνορα αλλά οι αστυνομικοί τον έδειραν και τον έστειλαν πίσω.
Έχω στο κεφάλι μου 10 ράμματα”
Ο Τούρκος πολίτης όταν του έβαλαν μπροστά του το μικρόφωνο είπε : “Μπήκα μέσα αλλά η ελληνική αστυνομία με συνέλαβε μου είπαν να γυρίσω πίσω πέρα από τα συρματοπλέγματα αλλά εγώ δεν το έκανα. Τότε αυτοί με κλομπ, με ξύλα και με όπλα πατ-κιουτ με χτύπησαν. Στο κεφάλι μου έχω 10 ράμματα”.
https://www.haberler.com/gocmenlerin-arasina-karisip-kacmaya-calisan-12976715-haberi/?fbclid=IwAR1yxM7fh1Jv5iRw68Gs_0f1zbU0DjcGNcFEfUE-YTeBuHUsVzbS52UOgUA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις