Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Βρετανία: Βγήκε από την καραντίνα ο πρίγκιπας Κάρολος - Αγωνία για τη βασίλισσα

Είναι καλά στην υγεία του ο πρίγκιπας Κάρολος και του επετράπη να βγει από την καραντίνα στην οποία βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στο κάστρο στο Μπαλμόραλ, όπως έγινε γνωστό από πηγές των Ανακτόρων.


Ο 71χρονος πρίγκιπας της Ουαλίας είχε ήπια συμπτώματα, ενώ εμφάνισε την ασθένεια πριν από δύο σαββατοκύριακα, προτού φύγει για το Αμπερντισάιρ, στη Σκωτία. Ο Κάρολος άρχισε να δείχνει συμπτώματα του κορονοϊού στις 21 Μαρτίου ενώ βρισκόταν στο Γκλουσεστερσάιρ, προτού αναχωρήσει για τη Σκωτία.

Η σύζυγός του Καμίλα, έκανε το τεστ και βγήκε αρνητική στον ιό ενώ δεν εμφάνισε κανένα σύμπτωμα. Ωστόσο, προληπτικά μένει και εκείνη σε αυτοαπομόνωση έως το τέλος αυτής της εβδομάδας. Ο Κάρολος έκανε το τεστ πριν από μία εβδομάδα και βγήκε θετικός. Ακολουθώντας τις οδηγίες της κυβέρνησης και των υγειονομικών Αρχών της χώρας, η καραντίνα διήρκεσε για εφτά ημέρες και έτσι ο πρίγκιπας θα συνεχίσει τις συναντήσεις και τις επαφές του αλλά και την άθλησή του. Εκπρόσωπος του Οίκου Κλάρενς ανέφερε: "Επιβεβαιώνουμε σήμερα ότι αφού συμβουλεύτηκε γιατρό, ο πρίγκιπας της Ουαλίας βγαίνει από την αυτοαπομόνωση".

Ωστόσο, έγινε γνωστό χθες ότι ένας από τους βοηθούς της βασίλισσας είναι θετικός για κορονοϊό εγείροντας νέες ανησυχίες για την υγεία της Ελισάβετ. Πάντως, τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιμένουν ότι η 93χρονη μονάρχης είναι καλά στην υγεία της και λαμβάνονται όλα τα προληπτικά μέτρα. Στα καθήκοντα του βοηθού είναι να βγάζει τα σκυλιά της βασίλισσας βόλτα και να της φέρνει φαγητό, κάτι που σημαίνει ότι οι δυο τους έρχονταν σε στενή επαφή. Ο συγκεκριμένος υπάλληλος ανέλαβε ρόλο κοντά στη βασίλισσα πριν από έξι μήνες και βρισκόταν στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της στο Μπάκιγχαμ.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.