Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ωράριο σούπερ μάρκετ: Τι ώρες θα είναι ανοιχτά τη Μεγάλη Παρασκευή

Στο ωράριο της λειτουργίας των καταστημάτων, σε ολόκληρη την Ελλάδα, την Μεγάλη Παρασκευή, αναφέρθηκε ο Νίκος Χαρδαλιάς.


Τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων την Μεγάλη Παρασκευή ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, ο κ. Χαρδαλιάς, μίλησε για το ωράριο της λειτουργίας των καταστημάτων την Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, την Μεγάλη Παρασκευή τα καταστήματα, τα οποία - προβλέπεται να είναι ανοιχτά - θα λειτουργήσουν για έξι ώρες και πιο συγκεκριμένα, από τις 13:00 μέχρι τις 19:00.

Κλειστά τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή
Επιπλέον, ο Νίκος Χαρδαλιάς, επεσήμανε πως δεν επιτρέπεται στους πολίτες να επισκέπτονται κοιμητήρια και ειδικότερα τη Μεγάλη Παρασκευή.

«Όσο δύσκολο κι αν είναι, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται, τα κοιμητήρια μας θα μείνουν κλειστά», ανέφερε ο κ. Χαρδαλιας.
Σημείωσε επίσης, πως αυτά εντάσσονται στις αποφάσεις για τους χώρους λατρείας και υπόκεινται στους σχετικούς περιορισμούς.

«Φέτος, δυστυχώς δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε χώρους λατρείας», δήλωσε χαρακτηριστικά και προέτρεψε τους πολίτες να προσευχηθούν στο σπίτι τους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις