Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Αποφυλακίζεται ο Γιάννος Παπαντωνίου - Πήρε προθεσμία για την καταβολή της εγγύησης 150.000 ευρώ.

Της Άννας Κανδύλη

Ύστερα από περίπου 18 μήνες προσωρινής κράτησης αποφυλακίζεται ο Γιάννος Παπαντωνίου που
κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος. Με βούλευμά του το Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών έκανε δεκτό το αίτημά του για αντικατάσταση της κράτησης με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 150.000 ευρώ.

Το βούλευμα έχει εκδοθεί εδώ και περίπου 15 ημέρες, όμως, όπως είχε δηλώσει ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο πρώην υπουργός αδυνατούσε να καταβάλει την χρηματική εγγύηση καθώς έχουν δεσμευτεί όλοι οι λογαριασμοί του.

Λόγω ωστόσο και των ειδικών συνθηκών, εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, έγινε δεκτό σχετικό αίτημά του και του δόθηκε προθεσμία να καταβάλει την εγγύηση έως την 1η Ιουλίου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις