Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Αστυνομικοί στο Περιστέρι έσωσαν παιδάκι που είχε καταπιεί καπάκι - Άνδρες της ΔΙΑΣ περιπολούσαν την περιοχή και άκουσαν φωνές

Αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν περιπολία χθες 1 Απριλίου το βράδυ στο Περιστέρι, έσωσαν ένα παιδάκι που είχε καταπιεί καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΔΙΑΣ ενώ περιπολούσαν την περιοχή άκουσαν φωνές μέσα από σπίτι. Αμέσως σταμάτησαν να ελέγξουν τι συμβαίνει και διαπίστωσαν ότι η μητέρα του παιδιού ήταν που φώναζε και εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Η γυναίκα τους ενημέρωσε ότι το ενός έτους παιδάκι της είχε καταπιεί καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού. Οι αστυνομικοί του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και κατάφεραν να αφαιρέσουν το καπάκι και να σώσουν το παιδί από πνιγμό.

Στο σημείο έσπευσε και ΕΚΑΒ ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του παιδιού σε νοσοκομείο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις