Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.... Εισβολέας μπαίνει σε σουπερμάρκετ και λεηλατεί – Οι πολίτες απλά κοιτούν (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο από την Γερμανία που πρέπει να δει η Αστυνομία στην Χίο…

Την πρόθεσή του να προστατεύσει την περιουσία του πρόκειται να παραθέσει στον υπερασπιστικό του ισχυρισμό ο 48χρονος αγρότης από το Χαλκειό της Χίου, ο οποίος συνελήφθη επειδή πυροβόλησε δύο αλλοδαπούς, που είχαν εισβάλει και κατέστρεφαν το θερμοκήπιο του. Βίντεο από την Γερμανία έρχεται να τον δικαιολογήσει.

Συγκεκριμένα, παραπέμφθηκε χθες για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο ίδιος ο αγρότης επιμένει ότι η αντίδρασή του ήταν αυθόρμητη αντίδραση στην προκλητική συμπεριφορά των ανηλίκων παράνομων μεταναστών με την επιμονή τους να κλέψουν τα οπωροκηπευτικά του και να καταστρέψουν το θερμοκήπιο του που βρίσκεται δίπλα στην ΒΙΑΛ. Όπως σημειώνει τα τελευταία τρία χρόνια έχει υποστεί ανυπολόγιστη ζημιά στην περιουσία του και έχει καταγγείλει και με μηνυτήριες αναφορές δεκάδες επιδρομές των λαθρομεταναστών, στην Αστυνομία.

Οι αλλοδαποί έκλεβαν τα οπωροκηπευτικά του ενώ άλλη ομάδα περίπου δέκα ατόμων ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή, η οποία χρησιμεύει στο να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες, κάνοντας μπάνιο με σαπούνι και βουτιές. Είχαν καταστρέψει την περίφραξη, και το περίβλημα του θερμοκηπίου, και είχαν καταστρέψει την καλλιέργεια του από την οποία βιοπορίζεται καθώς είχαν κλέψει και τα εργαλεία του.

Ο αγρότης, δέχτηκε μάλιστα, όπως υποστηρίζει, ύβρεις, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα.

Το βίντεο που φέρεται να είναι από την Γερμανία επιβεβαιώνει τον Έλληνα αγρότη.

Δείτε μουσουλμάνο εισβολέα να προκαλεί μέσα σε σουπερμάρκετ, ανοίγοντας συσκευασίες και τρώγοντας από μέσα ή πίνοντας αναψυκτικά, αφήνοντας το μπουκάλι μετά στο ράφι.

Οι καταναλωτές δεν αντιδρούν, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κατηγορηθούν για ρατσισμό.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις