Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Έκανε την πρώτη Ανάσταση ο «ιπτάμενος ιερέας» της Χίου και μετά συνελήφθη Αγανάκτησε με τη σύλληψη γυναίκας που προσπάθησε να μπει στο ναό – Έκανε λειτουργία με ανοιχτές τις πόρτες

Στη σύλληψη του ιερέα της Παναγίας Ευαγγελίστριας της Χίου, γνωστού κι ως «ιπτάμενου ιερέα» για τον τρόπο που πραγματοποιεί κάθε χρόνο την πρώτη Ανάσταση, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.




Ο π. Χριστόφορος Γουρλής συνελήφθη για το γεγονός ότι έκανε τη λειτουργία με ανοιχτές τις πόρτες, αλλά και για το γεγονός ότι εξέφρασε την αγανάκτησή του για τη σύλληψη μίας γυναίκας που προσπάθησε να μπει στο ναό.

Ο ιερέας αναμένεται να παρουσιαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, όπου εκεί θα αποφασιστεί αν θα του απαγγελθούν κατηγορίες.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις