Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

EKTAKTO - Υπό παρακολούθηση τουρκικό ύποπτο φορτηγό πλοίο που απέπλευσε από Μερσίνα: Πληροφορίες ότι μεταφέρει όπλα

Ένα τουρκικό φορτηγό πλοίο που απέπλευσε από τη Μερσίνα, της νοτιοανατολικής Τουρκίας, παρακολουθούν οι ελληνικές Αρχές και την ΕΥΠ  λόγω υποψίας ότι μεταφέρει όπλα στην
αποκαλούμενη  κυβέρνηση «Εθνικής Συμφωνίας» της Τρίπολης της Λιβύης, δηλαδή ουσιαστικά στο τουρκόφιλο κυβερνητικό μόρφωμα.

Το  εμπορικό πλοίο με σημαία Καμερούν, «Grace 1» απέπλευσε από την Τουρκία στις 6 Μαρτίου και σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Marine Traffic» εντοπίστηκε την τελευταία φορά  στις 7 Απριλίου στη Κύπρο, νότια της Λάρνακας και έκτοτε απενεργοποίησε το σύστημα αυτόματης αναγνώρισης.
Υπό παρακολούθηση τουρκικό ύποπτο φορτηγό πλοίο που απέπλευσε από Μερσίνα: Πληροφορίες ότι μεταφέρει όπλα
Η ΕΥΠ και η ακτοφυλακή της Ελλάδας καθώς και ξένες υπηρεσίες, έχουν τεθεί σε επιφυλακή για το ύποπτο πλοίο.

Βάσει της ΝΟΤΑΜ (0833/20) που εξέδωσε η Αθήνα στις 12 Μαρτίου και με ισχύ μέχρι τις 18 Ιουνίου που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν: «Απαγορεύεται η υπέρπτηση και προσγείωση στην ελληνική επικράτεια όλων των αεροσκαφών που απογειώνονται από την Λιβύη με τις εξαιρέσεις των ελληνικών κρατικών αεροσκαφών, στρατιωτικών αεροσκαφών άλλων χωρών ή κρατικών ή VIP πτήσεων που έχουν όμως την άδεια των Ελληνικών Αρχών και του Υπουργείου Εξωτερικών», αλλά ουσιαστικά η απαγόρευση αφορά και τις θαλάσσιες μεταφορές.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις