Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Ευχάριστα νέα: Εκτός εντατικής αναρρώνει ο Ναξιώτης λιμενικός που νόσησε με κορωνοϊό

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 49χρονο Λιμενικό από τη Νάξο που νόσησε με κορωνοϊό και μέχρι σήμερα έδινε μάχη διασωληνωμένος στην εντατική, αφού πλέον νοσηλεύεται εκτός
κινδύνου σε δωμάτιο του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 49χρονος όπως φαίνεται ανακάμπτει και η υγεία του βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Ο Λιμενικός από τη Νάξο, έχει ξεκινήσει την ανάρρωση του και ωστόσο θα εξακολουθήσει να ακολουθεί τις οδηγίες του ιατρικού προσωπικού του νοσοκομείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 49χρονος ήταν το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στη Νάξο και διακομίστηκε διασωληνωμένος από τη Νάξο στο νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ» τη Δευτέρα 7 Απριλίου όπου εισήχθη στην εντατική μονάδα θεραπείας.

Μετά από 6 δύσκολες ημέρες μάχης με τον κορωνοϊό, ο Λιμενικός κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο και πλέον να νοσηλεύεται σε δωμάτιο του νοσοκομείου.

ΠΗΓΗ https://www.naxostimes.gr/


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις