Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Τα άγνωστα θανατηφόρα εμβόλια που προώθησε ο Bill Gates καί κρύφτηκαν από όλους μας

Ολοι αναφέρονται, στον ρόλο του δισεκατομμυριούχου Bill Gates γιά τη διάδοση εμβολίων που ‘θα σώσουν την ανθρωπότητα’.

Ομως συχνα πυκνα, φαίνεται να θάβονται, η τουλάχιστον να μην βγαίνουν με ιδιάιτερη θέρμη πληροφορίες για παράξενες επιπτώσεις, εμβολίων .
Εμβολίων που  έχουν προωθηθεί απο το Bill and Melinda Gates Foundation στα πλαίσια της φιλανθρωπίας αυτης.
Τα περιστατικά αυτά αποκτούν ιδιάιτερη σημασία, μετά τον πρόσφατο θόρυβο που έγινε για τον αντιφατικό ρόλο του ΠΟΥ , και τη συστηματική προσπάθεια του ιδρύματος Γκέιτς να προωθήσει εμβόλια, στα πλαίσια της σύγκρουσης των δυνάμεων της παγκοσμιοποίησης με εκείνα εθνικών κρατών για θέματα υγείας και την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ που αυτή περιέχει (πχ, το αρθρο του Κων/νου Παπαδόπουλου, δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ)
Δύο από αυτές είναι η περίπτωση που θα αναφέρουμε στο άρθρο που ακολουθεί.
Τι έγινε στην Ινδία
Το 2009, αρκετά σχολεία για παιδιά φυλών στην περιφέρεια Khammam της Telangana – τότε μέρος της αδιαίρετης Andhra Pradesh – περιοχής της Ινδίας, έγιναν χώροι για μελέτες παρατήρησης για εμβόλιο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας που χορηγήθηκε σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών.
Το πείραμα με το εμβόλιο Gardasil
Το εμβόλιο του ανθρώπινου ιού θηλώματος (HPV) δοθηκε σε τρεις γύρους εκείνο το έτος υπό την επίβλεψη αξιωματούχων του υπουργείου Υγείας.
Το εμβόλιο που χρησιμοποιήθηκε ήταν το Gardasil, που κατασκευάστηκε από τη Merck.
Χορηγήθηκε σε περίπου 16.000 κορίτσια στην περιοχή, πολλά από τα οποία έμειναν σε κρατικούς κρατικούς ξενώνες που προορίζονταν για φοιτητές φυλών.
Μήνες αργότερα, πολλά κορίτσια άρχισαν να αρρωσταίνουν και μέχρι το 2010 πέντε από αυτά πέθαναν.
Το πείραμα με το εμβόλιο Cervarix
Δύο ακόμη θάνατοι αναφέρθηκαν από τη Βαντοδάρα του Γκουτζαράτ, άλλη περιοχή της Ινδίας, όπου περίπου 14.000 παιδιά που φοιτούσαν σε σχολεία που προορίζονταν για παιδιά φυλών εμβολιάστηκαν επίσης με μια άλλη μάρκα εμβολίου HPV, το Cervarix, που κατασκευάστηκε από την GSK. (πρόκειται για την εταιρία, της οποίας ο πρώην διευθυντης ερευνας ευθυνεται στην Αγγλία για το θανατο χιλιάδων Εγγλέζων από τον πρόσφατο κορονοιό, καθώς πρότεινε να μην ληφθούν μετρα προστασιας).
Νωρίτερα την εβδομάδα, ο Associated Press ανέφερε ότι πολλές έφηβες νοσηλεύτηκαν σε μια μικρή πόλη της βόρειας Κολομβίας με συμπτώματα που οι γονείς υποπτεύονται ότι θα μπορούσαν να είναι μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο Gardasil.
Μια μόνιμη επιτροπή για την υγεία και την οικογενειακή ευημερία που διερεύνησε τις παρατυπίες που σχετίζονται με τις μελέτες παρατήρησης στην Ινδία υπέβαλε την έκθεσή της πριν από ένα χρόνο, στις 30 Αυγούστου. Η επιτροπή διαπίστωσε ότι η συγκατάθεση για τη διεξαγωγή αυτών των μελετών, σε πολλές περιπτώσεις, ελήφθη από τους θαλάμους του ξενώνα, η οποία ήταν κατάφωρη παραβίαση των κανόνων.
Σε πολλές άλλες περιπτώσεις, οι εντυπώσεις των φτωχών και αναλφάβητων γονέων τους τοποθετήθηκαν δεόντως στη φόρμα συναίνεσης. Τα παιδιά επίσης δεν είχαν ιδέα για τη φύση της νόσου ή το εμβόλιο.
Οι ενδιαφερόμενες αρχές δεν μπορούσαν να προσκομίσουν τα απαραίτητα έντυπα συγκατάθεσης για τα εμβολιασμένα παιδιά σε πολλές περιπτώσεις.
Η επιτροπή ανέφερε ότι «συγκλόνισε βαθιά το γεγονός ότι στην Άντρα Πραντές από τα 9.543 έντυπα [συγκατάθεση], 1.948 έντυπα έχουν εντυπώσεις αντίχειρα, ενώ οι φύλακες του ξενώνα έχουν υπογράψει 2.763 φόρμες.
Στο Γκουτζαράτ, από τις 6.217 φόρμες οι 3.944 έχουν εντυπώσεις αντίχειρα και 5.454 είτε υπογεγραμμένες είτε έφεραν αντίχειρες των κηδεμόνων. Τα στοιχεία αποκάλυψαν ότι ένας πολύ μεγάλος αριθμός γονέων ή κηδεμόνων είναι αναλφάβητοι και δεν μπορούσαν καν να γράψουν στις τοπικές τους γλώσσες, στο Telugu ή στο Gujarati.

Η απόφαση των δικαστικών αρχών
” Νωρίτερα αυτό το μήνα, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τον θάνατο επτά κοριτσιών φυλών στο πλαίσιο των μελετών παρατήρησης, το Ανώτατο Δικαστήριο ζήτησε από τον Γενικό Ελεγκτή Φαρμάκων της Ινδίας (DCGI) και το Ινδικό Συμβούλιο Ιατρικής Έρευνας (ICMR) να εξηγήσουν πώς τα δικαιώματα δόθηκαν.
Ο πάγκος των δικαστών της SC Dipak Misra και V Gopala Gowda ζήτησαν από το Κέντρο να παράγει σχετικά αρχεία που αφορούσαν τη χορήγηση άδειας για τη δοκιμή του εμβολίου HPV στην Ινδία.
Το δικαστήριο ζήτησε επίσης από το Κέντρο να το αξιολογήσει για τα μέτρα που έλαβε σχετικά με την έκθεση της κοινοβουλευτικής επιτροπής.
Πηγη του άρθρου είναι το έγκυρο indiatimes.com (στο άρθρο ‘Controversial vaccine studies: Why is Bill & Melinda Gates Foundation under fire from critics in India?’)
Photo by CDC on Unsplash

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις