Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Επίθεση με μολότοφ στο κτίριο του ΣΚΑΪ - Τι είπε ο Γιώργος Αυτιάς - ΒΙΝΤΕΟ

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου περίπου στις 03.00, τέσσερις κουκουλοφόροι πέταξαν τρεις μολότοφ στο κτίριο του σταθμού. Οι δράστες αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.


Άμεσα έφθασε η αστυνομία στον ΣΚΑΪ με τρία περιπολικά και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί με το που έφθασαν στην ΣΚΑΪ ξεκίνησαν την έρευνα προς πάσα κατεύθυνση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

«Έγινε μια επίθεση τα ξημερώματα. Μας στεναχώρησε το γεγονός αυτό, υπό την έννοια ότι έγινε μια τέτοια άγια ημέρα. Η αστυνομία ήρθε γρήγορα, άμεσα τα παιδιά της ασφάλειας εδώ προσέτρεξαν. Οι έρευνες προς κάθε κατεύθυνση είναι σε εξέλιξη. Τέσσερις άγνωστοι έριξαν τις μολότοφ στο τμήμα δυτικά του σταθμού. Είμαστε όλοι καλά, όλα θα πάνε καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά» δήλωσε ο Γιώργος Αυτιάς, στην αρχή της εκπομπής του.




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις