Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Επιβεβαιώνουν οι Ρώσοι: 30.000 μουσουλμάνους στέλνει η Τουρκία στα ελληνοαλβανικά σύνορα (ΒΙΝΤΕΟ)

Γίνεται γνωστό από την Μόσχα το σχέδιο κατά του Ελληνισμού...
Ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν, αυτό που είχε γράψει το el.gr, ότι δηλαδή, υπάρχει μυστική
συμφωνία Ράμα και Ερντογάν για μεταφορά 30.000 μουσουλμάνων από Τουρκία στην Β. Ήπειρο, εκεί δηλαδή όπου πλειοψηφεί το ελληνικό στοιχείο, κατά του οποίου έχουν εντείνει τις πιέσεις οι Αλβανοί, συλλαμβάνοντας Έλληνες επειδή ύψωσαν μεγάλο Σταυρό στην Χειμάρρα.

Οι Ρώσοι γράφουν πως δρομολογείται η δημιουργία κέντρων υποδοχής αλλά και η μόνιμη εγκατάσταση αλλοδαπών σε κατοικίες της Ελληνικής περιοχής, αγροτικές ή και νέους οικισμούς ειδικού σκοπού.

Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για του εχθρούς του Ελληνισμού:

-Φόβος και τρομοκράτηση των Ελλήνων της Β. Ηπείρου και γιατί όχι αντικατάσταση των Ελλήνων με μουσουλμάνους Ασιάτες και Αφρικανούς.
-Νέος κίνδυνος για τα Ελληνικά σύνορα, αυτή την φορά εκ δυσμών, με την συνεργασία Τούρκων-Αλβανών, η οποία κρατάει από πολύ παλιά.
-Τριβές και εισβολές στην Ελλάδα, από τους κατευθυνόμενους πράκτορες-στρατιώτες.
-Ελεγχόμενες ομάδες, για μεθοριακά επεισόδια, προβοκάτσιες και δολιοφθορές στα Δυτικά της Ελλάδος, ταυτόχρονα με επιθέσεις στα ανατολικά σύνορα σε Θράκη και Αιγαίο. Η Ελλάδα περικυκλώνεται από μουσουλμάνους (Έβρος, Αιγαίο, Β.Ήπειρος)
Δείτε το βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις