Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΕΛΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ! (video) Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ MIKPO-ΤΣΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ.

Ζούμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη...
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη, ότι η
χώρα έχει λάβει τα απαιτούμενα μέτρα εξέφρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, υπογραμμίζοντας πως θα πρέπει να είμαστε και περισσότερο σώφρονες.

«Υπάρχει πολυμορφία στην αστυνομική κρίση» ανέφερε στον OPEN σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνονται. Όπως τόνισε από άποψη συνταγματικότητας είμαστε απολύτως καλυμμένοι.

Πρόκειται, όπως είπε, για «stage of emergency».

Παρέπεμψε δε σε χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Σερβία, όπου είχαν τέτοια παράδοση. Στη χώρα μας  – τόνισε – σεβόμαστε τις αρχές και τους εμπειρογνώμονες.

Χαρακτήρισε, τέλος, πολύ ήπια η κατάσταση των ελέγχων, ενώ υπογράμμισε πως υπάρχουν προβλήματα με τη διαχείριση του δημοσίου χώρου και θα πρέπει να αστυνομεύονται περισσότερο και να προστατεύονται.

Τέλος, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω, κάνοντας λόγο για το μικροτσίπ που προτείνει ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, προκειμένου να εμφυτευτεί σε όλους τους ανθρώπους.

Αφού κατέβασαν το βίντεο μπορείτε να κάνετε κλικ (ΕΔΩ) και να το δείτε! Ότι δεν τους συμφέρει το κατεβάζουν!!!



ΟΣΤΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ OPEN TV ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ (ΕΔΩ)






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις