Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ερντογάν-Μπαχτσελί έχασαν το 51% - Τι δείχνει δημοσκόπηση στην Τουρκία

Τα μηνύματα για το δίδυμο Ερντογάν-Μπαχτσελί δεν είναι ευχάριστα. Σύμφωνα με δημοσκόπηση, αν γίνονταν εκλογές στην Τουρκία τώρα, δεν θα εξασφάλιζαν το 51% που
απαιτείται για σχηματισμό κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που έγινε για αναλυτές της Istanbul Economy Research  το AKP θα ελάμβανε 35,8% των ψήφων και το MHP του Μπαχτσελί 12,2% . Σύνολο 48%.

Το ΑΚΡ του Ερντογάν, έχει χάσει το 7% των ψήφων του από τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές της 24ης Ιουνίου,  στην Κωνσταντινούπολη.

Το παράδοξο της δημοσκόπησης είναι ότι ο Μπαχτσελί εμφανίζεται ενισχυμένος καταλαμβάνοντας τη τρίτη θέση σε δημοτικότητα με 39,8%. Ο Ερντογάν παραμένει πρώτος σε δημοτικότητα οριακά στο 50% και τον ακολουθεί ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου με 42,4%.

Η δημοσκόπηση αποκάλυψε ότι το 25% των ψηφοφόρων του AKP δεν πιστεύουν ότι τα δεδομένα που δημοσιοποιεί για τον κορονοϊό το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας είναι πραγματικά.Παρόλα αυτά το 62,2% πείθεται.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις