Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΦΑΝΕΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ. ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
        Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι πατριώτες.
        Μετά τις πρόσφατες αποφάσεις της  Διοίκησης της  Εκκλησίας, έγινε «ηλίου φαεινότερον» ότι οι Ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος  είναι όργανα του Αντίχριστου και ουδεμία σχέση έχουν με τον Ιησού Χριστό ούτε και υπηρετούν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς.

        Δεν υπάρχουν λόγια ούτε δικαιολογίες για τις πρωτοφανείς στην ιστορία της Εκκλησίας μας αποφάσεις τους.
Και δεν υπάρχει και κανένας λόγος να συνεχίσουν να φορούν το ιερό ράσο και να υποκρίνονται τον «καλό Ποιμένα» διότι πλέον κοροϊδεύουν μόνο τον εαυτό τους.
        Άλλωστε εδώ και χρόνια μόνο στις ομιλίες τους μιλούσαν για τον Χριστό, αλλά το ίδιο κάνουν και όλοι οι αιρετικοί.  Και αν ακούσετε ομιλίες «Πεντηκοστιανών» είναι πολύ πιο ωραίες και πιο «ζεστές» από τις ομιλίες των «Ορθοδόξων» Ιεραρχών.  Οπότε το θέμα δεν είναι  «πόσο καλά τα λένε», αλλά «πόσο Ορθόδοξα τα κάνουν».
        Και μεταξύ αυτών, υπάρχει  ΑΒΥΣΣΟΣ

        Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος είναι του Ιησού Χριστού και απευθύνεται στον ΠΙΣΤΟ ΛΑΟ. Και ουδέποτε στο παρελθόν παρέδωσαν οι Ιεράρχες την διοίκηση της Εκκλησίας σε πολέμιο σατανιστή,  αφού και κατά το Σύνταγμα της Ελλάδος η Εκκλησία είναι αυτοδιοίκητη.

        Είναι πλέον φανερό, ότι ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ έχουν ενδυθεί το ιερό ράσο και κρύβονται κάτω από αυτό.  Και για να μην φανεί απροκάλυπτα ότι  ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, άφησαν τους  σατανιστές της Κυβέρνησης να αποφασίσουν για το ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ και αυτοί έκαναν .... ΥΠΑΚΟΗ...!!!!

        Έτσι νομίζουν ότι κρύφτηκαν πίσω από το δάχτυλό τους.
Και με όλο αυτό το παραμύθι της γρίπης, επάνω στο οποίο στήριξαν την νέα επίθεση κατά του Χριστού και της Εκκλησίας Του, το μόνο που κατάφεραν, είναι να αποκαλύψουν στους πιστούς Χριστιανούς, τον σατανικό ρόλο των Μητροπολιτών, που δουλεύουν υπέρ του αντίχριστου.

Ευτυχώς δηλαδή και δόξα στον Θεό που επέτρεψε να γίνουν  έτσι τα πράγματα, ώστε να ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Εκκλησίας μας,  που χρόνια τώρα την «ροκανίζουν» εκ των έσω.

Αλλά είναι και η ώρα της ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ των αληθινών ΠΙΣΤΩΝ Επισκόπων και κληρικών που δεν θα υπακούσουν στις εντολές των αντιχρίστων, αλλά θα υπακούσουν στον ΧΡΙΣΤΟ, στο ΙΕΡΟ ΠΗΔΑΛΙΟ και στους πραγματικά Συνταγματικούς νόμους της Ελλάδος.

ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΝΟΜΙΜΟΙ , και με τον νόμο του ΘΕΟΥ και με τους νόμους των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Τώρα οι Ορθόδοξοι προσευχόμαστε και καλούμε τον ΧΡΙΣΤΟ να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ την Εκκλησία Του,  από τους ΙΟΥΔΕΣ και τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που κορόϊδεψαν τον λαό και έκλεισαν τις Εκκλησίες μας.

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ υπάγεται σε  ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και όχι σε ανθρώπινους ούτε «επιστημονικούς», διότι με επιστημονικά δεδομένα .... "δεν ανασταίνεται ο Λάζαρος", το ακούτε  σατανόπληκτοι  Μητροπολίτες, που λέτε: "ακούμε την επιστήμη";;;;;

Η Εκκλησία του Χριστού θεμελιώθηκε στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ και αυτήν την ημέρα της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ οι προδότες κλείνουν την Εκκλησία και στερούν το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ από τους πιστούς του Χριστού.

ΘΕΙΑ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ .... 

Αποτελέσματα αναζήτησης


Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα ιστού"Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος"


    
Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα εν Χριστώ αδελφοί μου.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-αρθρογράφος-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

Υ.Γ.  Οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί δεν κάνουμε υπακοή στις επιταγές των αντιχρίστων που τους ενοχλεί και το σούβλισμα του αρνιού, λες και θα σουβλίσουμε τους συγγενείς τους.
Οπότε το άγιον Πάσχα το εορτάζουμε όπως παραδοσιακά το εορτάζαμε πάντα και όσοι έχουν φυσικά την δυνατότητα και τον χώρο να τοποθετήσουν ψησταριές και βούβλες να το κάνουν χωρίς κανένα φόβο.
Αν φτάσετε δε στο σημείο να φοβάστε να σουβλίσετε το αρνί σας το Πάσχα, φαντάσου τι θα κάνετε αν σας πουν κάποια στιγμή, πάρε τα όπλα να πολεμήσεις γιατί μας επιτέθηκαν τα ισλαμοπιθίκια.
Με τα τρελά και παλαβά που διατάζουν,  θέλουν να τεστάρουν την υπακοή και την πειθαρχία των Ελλήνων στον αντίχριστο.
Οι αντίχριστοι "ΙΕΡΑΡΧΕΣ" έκαναν υπακοή στον αντίχριστο.
Οι Ορθόδοξοι Έλληνες δεν κάνουμε υπακοή στις διαταγές των αντιχρίστων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις