Τρίτη 14 Απριλίου 2020

«Φρένο» από Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: Δεν περιμένουμε εμβόλιο για τον κορονοϊό τους επόμενους 12 μήνες και περισσότερο


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας «φρέναρε» τις ελπίδες για εμβόλιο κατά του κορονοϊού τους προσεχείς μήνες, ενώ προειδοποίησε ότι δεν είναι βέβαιο ακόμα
πως βλέπουμε την κορύφωση της πανδημίας.

Σαφές μήνυμα ότι δεν θα πρέπει να αναμένεται εμβόλιο κατά του κορονοϊού τους επόμενους 12 μήνες ή και περισσότερο, έστειλε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, βάζοντας «φρένο» στις ελπίδες ότι κάτι τέτοιο θα ήταν εφικτό τους επόμενους μήνες.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της επιδημίας Covid-19 μειώνεται σε ορισμένες περιοχές της Ευρώπης, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία, αλλά η επιδημία συνεχίζει να εξαπλώνεται στην Βρετανία και την Τουρκία, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Στην συνολική εικόνα της επιδημίας, «το 90% των κρουσμάτων προέρχεται από την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Άρα είναι βέβαιο ότι δεν βλέπουμε ακόμη την κορύφωση», δήλωσε η εκπρόσωπος του Οργανισμού Μάργκαρετ Χάρις κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Γενεύη.
Όπως προκύπτει από τα τελευταία στοιχεία, στην Κίνα «ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από τα εισαγόμενα κρούσματα».

«Δεν θα πρέπει να περιμένουμε το εμβόλιο του επόμενους 12 μήνες ή και περισσότερο», πρόσθεσε.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις