Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

ΓΕΕΘΑ: «Παράνομοι μετανάστες» & «ασύμμετρη επίθεση» στον Εβρο έγιναν ξανά «μεταναστευτικές-προσφυγικές συγκεντρώσεις»


Θυμάστε που πριν ένα μήνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σ.Πέτσας, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Α.Στεφανής και αρκετοί άλλοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι στο απόγειο της κρίσης με την απόπειρα
εισβολής στην Ελλάδα των αλλοδαπών στον Εβρο, τους χαρακτήριζαν για πρώτη φορά «παράνομους μετανάστες»,  εγκαταλείποντας τον -απόλυτα παραπλανητικό και αναληθή- χαρακτηρισμό «πρόσφυγες και μετανάστες» και μιλούσαν για «ασύμμετρη επίθεση»;

Ηταν η ώρα που η κυβέρνηση χρειαζόταν τους Ελληνες πατριώτες να συνταχθούν πίσω από την κυβέρνηση και να σταθούν όρθιοι να παλέψουν για την αποτροπή πληθυσμιακής αλλοίωσης της χώρας. Αλλά όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε πραγματικά για την χώρα αυτή ανεξάρτητα του τι ψηφίζουμε στην κάλπη, σπεύσαμε να χειροκροτήσουμε την κυβερνητική στροφή.

Αν τα θυμάστε, τώρα  περί «ασύμμετρης επίθεσης» και «παράνομων μεταναστών» ξεχάστε τα. Αυτό ήταν "last year" ή μάλλον "last month".

 Ετσι η «ασύμμετρη επίθεση» του "last month" μετατράπηκε σε «μεταναστευτικές - προσφυγικές συγκεντρώσεις» στην σημερινή σχετική ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ!

Αφού ήταν «μεταναστευτικές - προσφυγικές συγκεντρώσεις» γιατί δεν τους αφήνατε να μπουν στην Ελλάδα;

Ούτε παράνομοι ήταν, βάσει ττου ΓΕΕΘΑ και από την στιγμή που τους απονέμετε και το καθεστώς του «πρόσφυγα» ήταν εντελώς παράνομο να τους κτυπάτε και να τους ρίχνετε χημικά.

Τα ίδια ακριβώς έλεγε κι ο Ερντογάν. Οτι ήταν «μετανάστες και πρόσφυγες που τους κτυπούσαν οι κακοί Ελληνες». Ή όχι;

Τελικά θα αποφασίσετε περί τίνος πρόκειται; Για «παράνομους μετανάστες» που είχαν εξαπολύσει «ασύμμετρη επίθεση» ή περί μεταναστευτικών - προσφυγικών συγκεντρώσεων»;

Όχι ότι ευθύνονται οι Έλληνες στρατιωτικοί, να το ξεκαθαρίζουμε. Εντολές εκτελούν.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις