Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Χίος: Τι λέει ο αγρότης που κατηγορείται για απόπειρα… «ανθρωποκτονίας»: «Είχαν μπει στο κτήμα μου 15 αλλοδαποί»!


Τι λέει ο αγρότης στην Χίο που πυροβόλησε με την καραμπίνα  «ανήλικα προσφυγάκια», όπως τα βάφτισαν οι πολλοί  που είχαν μπει  στο κτήμα του.


Όπως θα πει ο αγρότης, το περιστατικό έγινε την 1η Απριλίου 2020 όταν διαπίστωσε ότι εντός του περίκλειστου χώρου του θερμοκηπίου, ευρίσκονταν 4-5 αλλοδαποί με διάφορα οπωροκηπευτικά είδη στα χέρια.

Είδε, μάλιστα, όπως λέει, ότι μια άλλη ομάδα περίπου δέκα (10) ήταν γύρω και μέσα στην υδατοδεξαμενή του, κάνοντας μπάνιο και βουτιές!

Κάνει λόγο μάλιστα για «πραγματικά κατάσταση ΣΟΚ», αφού είχαν καταστρέψει την περίφραξη, είχαν καταστρέψει το περίβλημα του θερμοκηπίου, είχαν ατάκτως αφαιρέσει ανυπολόγιστη ποσότητα προϊόντων, είχαν αφαιρέσει τα εργαλεία και ακόμα και η αυτοσχέδια δεξαμενή που προορίζεται για να ποτίζονται οι βιολογικές καλλιέργειες είχε μολυνθεί από σαπούνια.

Τις φωνές και τις εκκλήσεις του «POLICE- POLICE» ακολούθησαν φωνές, χειρονομίες, πέτρες και ξύλα. από τα "ανήλικα προσφυγάκια".

Όπως θα πει, τότε σε «κατάσταση πανικού και συναισθηματικής έξαρσης» πήρε την καραμπίνα θεωρώντας ότι πρέπει να την είχε στο όχημά του μήπως τυχόν και του επιτεθούν, για τη διαφύλαξη της σωματικής του ακεραιότητας. Λίγο αργότερα από απόσταση 70-75 μέτρων, έριξε με την καραμπίνα στον αέρα προειδοποιητικά 3 φορές.

Σημειώνει δε πως τα συγκεκριμένου τύπου σκάγια δεν θα μπορούσαν «σε καμία περίπτωση να τραυματίσουν σοβαρά κάποιον – πόσω μάλλον – να σκοτώσουν». Αφετέρου πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να τους πήξει ή να τους σκοτώσει αναφέρει το dikastiko.gr


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις