Σάββατο 4 Απριλίου 2020

HXHTIKO-«BOMBES» ΑΠΟ TON IEPEA ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ: «ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΕΝ TA ΕΙΠΕ MONOΣ ΤΟΥ. ΟΣΑ ZOYME EINAI ΣΧΕΔΙΟ...

ΗΧΗΤΙΚΟ-«ΒΟΜΒΕΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗ: «ΤΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ»

Ακούστε στο παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο-συνέντευξη του ιερέα Βασίλειου Βολουδάκη στον
Μάκη Βραχιολίδη (κάντε κλικ -ΕΔΩ- από το 44.'00'' ως το 1.07'.30'').

Όσα λέει ο ιερέας δεν έχουν ξανα-ακουστεί. Λέει λοιπόν με λίγα λόγια ότι όσα ζούμε αποτελούν σχέδιο το οποίο μπορεί να αναζητήσει και να βρει κανείς στο site του Υπουργείου Υγείας της Γερμανίας. Αυτό εκπονήθηκε το 2012 και αναρτήθηκε στο συγκεκριμένο site το 2013, όπου περιγράφεται  ακριβώς ότι γίνεται σήμερα. "Προφητικό ή σχέδιο που επέλεξαν να γίνει σε δεδομένη στιγμή;" διερωτάται στην αρχή με νόημα ο ιερέας γηια να πει στη συνέχεια ότι είναι σχέδιο και δεν έγινε τυχαία. Ανλάμεσα στα άλλα που αναφέρει αυτό το σχέδιο είναι και ότι ηλικιωμένοι και νέοι θα κλειστούν στα σπίτια, οι δε τελευταίοι θα κάνουν μαθήματα από το skype. Μάλιστα επισημαίνει ο πατήρ Βασίλειος ότι ακτός από το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας αυτό το σχέδιο υπήρχε και σε παιχνίδι με κάρτες στη Γερμανία το οποίο αργότερα αποσύρθηκε.

Επίσης, ο ιερέας υπογραμμίζει ότι αυτά πο είπε ο πρωθυπουργός (τα διατάγματα) του τα έδωσαν έτοιμα, δεν τα λέει μόνος του. Δεν υπάρχε ελληνική κυβέρνηση, ούτε κράτος διότι είμαστε κάτω από μνημόνια και υπηρετούμε τις εντολές τρίτων.

Ο Πρωθυπουργός έκλεισε τις Εκκλησίες και μετά από δύο μέρες μπήκε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης. Κάτι το οποίο προσπαθο'ύσαν για καιρό τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Σαμαράς, το πέτυχε ο κ. Μητσοτάκης μόλις έκλεισε τις Εκκλησίες.

Το σχέδιο αυτό που υφιστάμεθα στηρίζεται στη φοβία του καλοπερασάκια νεο-Έλληνα.

Επίσης ο ιερέας άσκεί δριμεία κριτική και κατά μερικών Επισκόπων.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις