Σάββατο 25 Απριλίου 2020

ΡΟΔΟΣ - Η απάντηση του bodybuilder για τον τσαμπουκά στους αστυνομικούς

Τη δική του απάντηση δίνει ο bodybuilder Γιάννης Μάγκος για τον διαπληκτισμό που είχε με αστυνομικούς σε καφετέρια τις πρώτες ημέρες εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων.

«Ηταν ένα ατυχές συμβάν. Δεν αντιλήφθηκα το σκοπό του ελέγχου των αστυνομικών και έγινε μία παρεξήγηση για την οποία ζήτησα συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά μου», λέει ο ίδιος διευκρινίζοντας ότι το επεισόδιο σημειώθηκε στις 14 Μαρτίου, δεύτερη μέρα της καραντίνας.
Στις εικόνες που έχει καταγράψει το βίντεο διακρίνονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να καταφθάνουν έξω από ένα καφέ για να υπενθυμίσουν στους αρμοδίους ότι απαγoρεύεται να κάθονται πελάτες στα τραπέζια λόγω της καραντίνας.
Τότε ένας εύσωμος κύριος, άρχισε να φωνάζει και να απειλεί τους αστυνομικούς, στολίζοντάς τους με... γνωστά κοσμιτικά επίθετα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις