Τρίτη, 28 Απριλίου 2020

Η κυβέρνηση οφείλει να τον αποκαλύψει τώρα - το όνομα του υψηλά ιστάμενου προσώπου του οποίου η φρουρά ξυλοκόπησε βάναυσα πολίτης εν μέση οδώ.

Η κυβέρνηση οφείλει να αποκαλύψει άμεσα και χωρίς χρονοτριβή το όνομα του υψηλά ιστάμενου προσώπου του οποίου η φρουρά ξυλοκόπησε βάναυσα πολίτης εν μέση οδώ.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία του ρεπορτάζ η μηχανή στην οποία επέβαιναν οι συνοδοί – μπράβοι του προσώπου αυτού φέρει τον αριθμό 21355 ο οποίος κατά πληροφορίες του  zougla.gr είναι ακαταχώρητος. Αυτό σημαίνει πώς η μοτοσυκλέτα ανήκει είτε στην Κρατική Ασφάλεια, είτε στην Αντιτρομοκρατική, είτε στην ΕΥΠ είτε τέλος σε κάποια άλλη Υπηρεσία Ασφαλείας αλλά και ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας η οποία συνεργάζεται με το Κράτος. Αν παρεμπιπτόντως ο αριθμός κυκλοφορίας της μηχανής ανήκει σε ιδιώτη ή ιδιωτική εταιρεία και είναι ακαταχώρητος το πράγμα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση οι κρατικές υπηρεσίες οφείλουν να κινηθούν άμεσα και  να αποκαλύψουν την αλήθεια. Η Ελλάδα δεν είναι και δεν μπορεί να είναι Κολομβία εκτός αν ήδη έχει αναλάβει την εξουσία μία «Νέα Τάξη Πραγμάτων» με ότι αυτό συνεπάγεται για την ευνομία, την Δημοκρατία και τα δικαιώματα του πολίτη.  
Το videο
00:00
00:28

Η καταγγελία
Η ιστορία ξεκίνησε έπειτα από την καταγγελία που έκανε στο Facebook το μέλος του Ρουβίκωνα Γιώργος Καλαϊτζίδης. 
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ανάρτηση, έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Μιχαλακοπούλου στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Το βίντεο αυτό είναι από ένα σημερινό συμβάν που έγινε στις 12.30 το μεσημέρι στην συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας.
Από την Μιχαλακοπούλου πέρασαν παράνομα με κόκκινο χωρίς ούτε καν να έχουν βάλει τις σειρήνες ένα αμάξι με φιμέ τζάμια επισήμου πιθανώς Υπουργού.Το αμάξι είχε αστυνομική συνοδεία που επέβαινε σε μηχανές.
Πήγαν να πέσουν επάνω σε έναν άνθρωπο που επέβαινε σε μηχανάκι και πέρναγε κανονικά από την οδό Ξενίας. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον πέταξαν κάτω μαζί με το μηχανάκι του και άρχισαν να τον χτυπούν και να τον βρίζουν. Ταυτόχρονα τραμπουκίζουν όποιον διαμαρτύρεται και προσπαθεί να επέμβει.
Δεν φτάνει δηλαδή που πήγαν να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο επειδή πέρασαν παράνομα με κόκκινο τον χτυπάνε κιόλας. Φυσικά το αμάξι με τα φιμέ τζάμια και τον «επίσημο» έφυγε κατ' ευθείαν. Έχουν ξεφύγει τελείως τα πράγματα. Εντελώς όμως».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις