Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Η Τουρκία των ομαδικών τάφων κάνει μάθημα αντιμετώπισης του Covid 19 στην Ελλάδα!!!

Το τουρκικό ΥΠΕΞ συνεχίζει το κρεσέντο ψεύδους και της “παραγωγής” κατάπτυστων ανακοινώσεων. Η χώρα που προφανώς “τιμώντας” το παρελθόν της, με τα “τάγματα εργασίας”
και τις πορείες θανάτου, εξακολουθεί να χρησιμοποιεί ανθρώπινες ζωές για να επιβάλλει τις παράλογες αξιώσεις της, παριστάνει τον …καθηγητή δημοκρατίας και μας κάνει υποδείξεις για τη διαχείριση του προσφυγικού σε σχέση και με την πανδημία του Covid 19!

To ΥΠΕΞ απαντά στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη , υποστηρίζοντας ότι η Τουρκία “εκπληρώνει όσα έχει συμφωνήσει” και υποτίθεται γι΄ αυτό “οι παράνομες ροές μεταναστών έχουν μειωθεί κατά 92%”.


Οι Τούρκοι μας κατηγορούν για την αναστολή στις αιτήσεις ασύλου που κράτησε μόλις ένα μήνα και κάνουν λόγο για “θλιβερές συνθήκες που επικρατούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς”, σε αντίθεση όπως γράφει η ανακοίνωση με όσα συμβαίνουν στην Τουρκία. Επικαλείται μάλιστα η ανακοίνωση και την άποψη-επιβεβαίωση “Έλληνα δημοσιογράφου”, όπως αναφέρει.

Τέλος μας κάνει συστάσεις για να λάβουμε “επειγόντως μέτρα για να αποτραπεί η ανθρωπιστική τραγωδία εξαιτίας της πανδημίας”.

Καλό θα ήταν στην Άγκυρα να κοιτάξουν πως θα συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα με τη διαχείριση του Covid 19, αφού όπως δυστυχώς αποδείχτηκε το σύστημα …κολόνια που πρότεινε ο Ταγίπ Ερντογάν δεν λειτούργησε και ο κόσμος πληρώνει τώρα βαρύ τίμημα της αλαζονείας του.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις