Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

(video) Κόκκινο φεύγεις, πράσινο μπαίνεις! Δεν είναι φανάρι, αλλά κωδικός ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ και ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ


Ο κορωνοϊός φέρνει κι άλλα!!!
Φαντάζεστε η καθημερινή σας ρουτίνα να εξαρτάται πλήρως από μια εφαρμογή έξυπνου τηλεφώνου;
Ή αργότερα από ένα εμφύτευμα στο χέρι ή από ένα βίο-τατουάζ νανοτεχνολογίας;

Στην Κίνα, την οποία οι διεθνιστές των ΗΠΑ υμνούν, κάθε κίνηση υπαγορεύεται από το χρώμα που εμφανίζεται στην οθόνη, με την μορφή ενός μικρού τετραγωνικοού γραμμωτού κωδικού. Το αν, δηλαδή, θα μπει κάποιος στην δουλεία, σε καφετέριες, σε εστιατόρια, σε εμπορικά κέντρα!

Πράσινο: είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε.
Κόκκινο: απαγορεύεται η είσοδος.
Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα για τους Κινέζους, κατά την διάρκεια της κρίσης του κορωνοϊού αλλά και μετά, καθώς το μέτρο μένει!

Η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση, η οποία τροφοδοτεί με… «ιδέες» και την Ευρώπη, χρησιμοποιεί ένα σύστημα «κωδικού υγείας», το οποίο, με βάση το χρώμα, ελέγχει τις κινήσεις των ανθρώπων, κατονομάζοντας ως αιτιολόγηση τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μολονότι, οι κινεζικές Αρχές δεν έχουν ακόμη καταστήσει υποχρεωτικούς, μαζικά, τους κωδικούς Υγείας, σε πολλές πόλεις, οι πολίτες χωρίς την εφαρμογή δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τα διαμερίσματά τους ή να εισέλθουν στους περισσότερους δημόσιους χώρους.

Τρεις μήνες μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία της αμερικανικής κυβέρνησης δεν αποκλείεται να έχει κατασκευαστεί σε εργαστήρια, παρότι η ασθένεια έχει περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό, οι μικροί τετραγωνικοί γραμμωτοί κωδικοί που φέρουν οι Κινέζοι στα κινητά τους, έχουν παραμείνει στην θέση τους και εξακολουθούν να κυβερνούν την ζωή των ανθρώπων, όπως σχολιάζει, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ, το CNN.

Αργότερα, τέτοιους κωδικούς μπορούμε να φέρουμε στα χέρια, στο μέτωπο, μιας και το κινητό χάνεται, κολλάει μικρόβια η οθόνη και πολλά άλλα που ευχόμαστε να μην ξεστομίσουν οι επιστήμονες!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος στο τέλος του βίντεο, αναρωτιέται αν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί σε άλλη χώρα, ωστόσο το επικροτεί ως μία μέθοδο που «πιάνει τον δράκο»!



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις