Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020

Κομμωτήρια: Γιατί μπαίνει... "απαγορευτικό" στο πιστολάκι... ΛΟΥΣΙΜΟ, ΒΑΨΙΜΟ, ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ!

Με... "απαγορευτικό" στο πιστολάκι αρχίζουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια έπειτα από ενάμιση μήνα διακοπής των εργασιών τους και στο πλαίσιο σταδιακής άρσης των μέτρων.
Η δεύτερη φάση των μέτρων θα δώσει τη δυνατότητα αποκατάστασης του χρώματος και του μήκους στην κόμη γυναικών και ανδρών, άπαντες όμως θα εξέρχονται από κουρεία και κομμωτήρια με βρεγμένα μαλλιά.


Η χρήση του σεσουάρ απαγορεύεται κατηγορηματικά από τους ειδικούς, σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", καθώς μέσα σε αυτά γίνεται περιστροφή του αέρα με αποτέλεσμα να ευνοείται η διασπορά του ιού, ενώ αντίστοιχα προβλήματα φαίνεται ότι προκαλεί και το πιστολάκι, Σε περίπτωση που κάποιος ζητήσει οπωσδήποτε στέγνωμα, θα πρέπει όλα τα παράθυρα και οι πόρτες του κομμωτηρίου να είναι ανοιχτά ώστε να ανανεώνεται ο αέρας.

Όπως δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντολογικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, Αθηνά Λινού, "με ανησύχησε λιγάκι το θέμα των κουρείων, κομμωτηρίων και κέντρων καλλωπισμού. Κυρίως γιατί στα περισσότερα από αυτά τα καταστήματα δεν υπάρχει επαρκής αερισμός συνήθως, φυσικός αερισμός. Για λόγους προσωπικής προστασίας δεν ανοίγουν παράθυρα, δεν ανοίγουν πόρτες, και αυτό μπορεί μαζί με την χρήση μηχανημάτων που εκπέμπουν αέρα (σεσουάρ) μπορεί να δημιουργήσει κάποιον κίνδυνο. Οπότε αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί".


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις