Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Αφίσα - σοκ στους δρόμους της Αθήνας για τον φονικό ιό


Μερικοί νομίζουν πως έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ.


Την στιγμή που ο κορονοϊός πραγματοποιεί την επέλασή του στον πλανήτη, μερικοί βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν πλάκα με αυτό το θέμα.

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών είναι να μείνουμε στο σπίτι, όμως κάποιοι το πήραν στην πλάκα και έκαναν ένα μακάβριο αστείο.

Τις τελευταίες ώρες, σε δρόμους κοντά στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου Αττικής, μπορεί να δει κανείς μπροστά του αφίσες που... παγώνουν το αίμα, παρά το χιουμοριστικό περιεχόμενό τους.

2-2.jpg
Οι δρόμοι είναι άδειοι, με τους πολίτες να τηρούν στην πλειοψηφία τους το «Μένουμε Σπίτι».


Μερικοί όμως θεώρησαν με κακόγουστο τρόπο πως μπορούν να κάνουν χιούμορ.


Τις τελευταίες ώρες, σε δρόμους κοντά στο Δημαρχείο του Αγίου Δημητρίου Αττικής, μπορεί να δει κανείς μπροστά του αφίσες – κηδειόχαρτα με τη σημείωση: “Είσαι μιας κάποιας ηλικίας, στις ευπαθείς ομάδες και κόβεις βόλτες χωρίς λόγο; Πας για καφεδάκια και δεν κάθεσαι σπιτάκι σου; Τι περιμένεις; Ότι θα γλιτώσεις;”



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις