Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: «Λουκέτο» σε 31 τουρκικές πόλεις βάζει ο Ερντογάν


Ο κορονοϊός εξαπλώνεται με ραγδαία ταχύτητα στην γειτονική Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να λαμβάνει νέα έκτακτα μέτρα.
Την απαγόρευση εισόδου και εξόδου σε 31 μεγάλες πόλεις της Τουρκίας για 15 ημέρες εν μέσω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Την ίδια στιγμή, ο Τούρκος πρόεδρος, στα έκτακτα αυστηρά μέτρα που λαμβάνει για τον περιορισμό της διάδοσης του COVID-19, αποφάσισε και την απαγόρευση κυκλοφορίας για τους ανθρώπους κάτω των 20 ετών.
Επίσης, ο πρόεδρος της Τουρκίας, επεσήμανε ως υποχρεωτική την χρήση μάσκας προστασίας από όλους τους πολίτες τόσο σε δημόσιους χώρους όσο και σε μαγαζιά τροφίμων.
Τέλος, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τόνισε πως: «μπορούμε να κερδίσουμε την πανδημία αν εφαρμόσουμε αυστηρά αυτά τα μέτρα».
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις