Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Κορονοϊός στην Ιταλία: 766 νέοι θάνατοι σε ένα 24ωρο - 14.681 συνολικά οι νεκροί

Ο κορονοϊός συνεχίζει την ραγδαία εξάπλωσή του στην γειτονική Ιταλία, με 766 ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους τις τελευταίες 24 ώρες.



Ακόμη 766 θάνατοι από τον κορονοϊό καταγράφηκαν στην Ιταλία, με το σύνολο των νεκρών να ανέρχεται πλέον σε 14.681.

Την ίδια στιγμή, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα από τον COVID-19 αγγίζουν τα 120.000.

Πιο συγκεκριμένα, τα κρούσματα έφτασαν τα 119.827, ενώ συγκριτικά με χτες σημειώθηκαν 4.585 νέα περιστατικά.

Την Πέμπτη, υπήρξαν 760 νεκροί και 4.668 νέα κρούσματα, με τους συνολικούς αριθμούς να είναι 13.915 και 115.242 αντίστοιχα.

Παράλληλα, περίπου 18.278 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Πιθανή η παράταση των μέτρων περιορισμού
Ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας της χώρας Άντζελο Μπορέλι, δήλωσε νωρίτερα σήμερα πως είναι πιθανή η παράταση των μέτρων περιορισμού στη χώρα ακόμη και μετά την Πρωτομαγιά..

«Δεν πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση θα έχει τελειώσει μέχρι την 1η Μαΐου, πρέπει να είμαστε εξαιρετικά αυστηροί» πρόσθεσε ο κ. Μπορέλι.

Αυτήν την εβδομάδα η ιταλική κυβέρνηση επέκτεινε το «λουκέτο» - το οποίο επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς στην κυκλοφορία και ταυτόχρονα το κλείσιμο όλων των επιχειρήσεων που δεν θεωρούνται απαραίτητες για την αλυσίδα εφοδιασμού της Ιταλίας - μέχρι τις 13 Απριλίου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις