Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Τα χειροκροτήματα σε ασθενή που βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο - Βίντεο

Ασθενής με κορονοϊό βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο
Η πόρτα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας ανοίγει και ο ασθενής με κορονοϊό που νοσηλευόταν σε αυτή βγαίνει. Το ιατρικό προσωπικό ξεσπά σε χειροκροτήματα.
Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και δείχνει τη στιγμή που ασθενής ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό, βγαίνει από τη ΜΕΘ στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι στιγμές που ακολουθούν δείχνουν ακριβώς την ένταση και την αγωνία που ζουν καθημερινά ασθενείς και ιατρικό προσωπικό.
Γιατροί και νοσηλευτές και ξεσπούν σε χειροκροτήματα, αναφωνώντας «Μπράβο κύριε Γιώργο», ενώ και ο ίδιος χειροκροτεί και χαιρετά τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, κατά τη μεταφορά του σε θάλαμο.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις