Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΚΥΠΡΟΣ - Γραπτή δήλωση Υπουργού Υγείας (pic)

Γραπτή δήλωση του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου για τη δημόσια αντιπαράθεση ΟΚΥπΥ και επαγγελματιών υγείας.


“Σε σχέση με τη δημόσια αντιπαράθεση που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ του ΟΚΥπΥ και των συντεχνιών των ιατρών και των νοσηλευτών του δημοσίου εξ αφορμής επιστολής που στάλθηκε από τον Εκτελεστικό Διευθυντή της Περιφέρειας Λάρνακας-Αμμοχώστου του ΟΚΥπΥ, θα ήθελα να επισημάνω ότι δεν υιοθετώ το περιεχόμενο της συγκεκριμένης επιστολής, το οποίο παραβαίνει το γράμμα της σχετικής νομοθεσίας.

Αντιλαμβάνομαι ότι ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περιφέρειας Λάρνακας-Αμμοχώστου, στην προσπάθειά του να στείλει αυστηρό μήνυμα για την τήρηση των μέτρων προστασίας από το προσωπικό των νοσηλευτηρίων, υπερέβηκε τα όρια, ωστόσο καλώ όλους να παραμείνουν ψύχραιμοι αυτές τις δύσκολες ώρες και να επικεντρωθούν στον κοινό στόχο όλων μας που δεν είναι άλλος από τη διαχείριση των συνθηκών που προκύπτουν λόγω της πανδημίας”.

Η ανάρτηση του Υπουργού:

Δήλωση μου σχετικά με τη δημ. αντιπαράθεση που αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες μεταξύ κ συντεχνιών ιατρών κ νοσηλευτών του δημοσίου εξ αφορμής επιστολής που στάλθηκε από τον Εκτελεστικό Διευθυντή Περιφέρειας Λ/κας-Αμ/στου του ΟΚΥπΥ 👉https://bit.ly/34lWjM2 


Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Constantinos Ioannou


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις