Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο Μπαλαούρας έβγαλε φωτογραφία με τον ετοιμοθάνατο Γλέζο την ώρα που ξεψυχούσε! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...!!!!

«Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος» σημειώνει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη θύελλα που προκάλεσε η ανάρτηση της φωτογραφίας του με τον Μανώλη Γλέζο στο νοσοκομείο


Θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες του διαδικτύου και όχι μόνο, προκάλεσε η ενέργεια του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα, να δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία του με τον Μανώλη Γλέζο τη ώρα που ο «τελευταίος παρτιζάνος» έδινε μάχη στο νοσοκομείο να κρατηθεί στη ζωή.

Ο πρώην βουλευτής που χαμογελούσε (!) στην επίμαχη φωτογραφία και την δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα του λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του, δέχθηκε σωρεία επικρίσεων από τους χρήστες του διαδικτύου οι οποίοι έκαναν λόγω για πρωτοφανή απρέπεια εκ μέρους του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ.
ΑΘΛΙΕ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ,ΜΑΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ,ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑ ΤΗ ΦΩΤΟ,ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ,ΣΤΗ ΝΑΣΗ Κ ΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
ΒΡΩΜΑ ΕΛΕΕΙΝΗ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.
ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ε ΣΚΟΥΠΙΔΙ...
View image on Twitter


150 people are talking about this
Αποτέλεσμα αυτών των αντιδράσεων ήταν να την αποσύρει και με νεώτερη ανάρτησή του στο twiiter να ζητήσει συγγνώμη. Προσπάθησε όμως παράλληλα να δικαιολογήσει την ενέργειά του λέγοντας ότι με την ανάρτηση της φωτογραφίας ήθελε να... πιστοποιήσει τα λεγόμενα του!

«Για photo με Γλέζο. δεν ήταν selfie. Ζητώ, ειλικρινά ταπεινά συγνώμη. Αναλαμβάνω απόλυτα ευθύνη. Έκανα τραγικό λάθος. Ήταν η τελευταία συζήτηση με Μανώλη, ήθελα να πιστοποιήσω τα λεγόμενα του. Είμαι συντετριμμένος..» έγραψε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις