Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Πώς θα μάθετε πόσα σας χρωστάει η Εφορία με ένα «κλικ»

Ένα ακόμα δεδομένο, που αφορά στη φορολογική κατάσταση των πολιτών και των επιχειρήσεων, είναι πλέον διαθέσιμο ψηφιακά από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Πρόκειται για τις επιστροφές κάθε είδους φόρου, που δικαιούνται οι φορολογούμενοι, τα ποσά των οποίων είναι διαθέσιμα στο Taxisnet, στην Προσωποποιημένη Πληροφόρηση.
Έτσι, οι φορολογούμενοι έχουν πλήρη και διαρκώς επικαιροποιημένη εικόνα όχι μόνο των οφειλών τους, αλλά και κάθε είδους επιστροφών, που τυχόν δικαιούνται.
Αναφερόμενος στην νέα αυτή δυνατότητα που παρέχει το Taxisnet ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, δήλωσε:
«Μέρα με τη μέρα, υλοποιούμε το σχέδιο ψηφιακών εφαρμογών για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων. Μειώνουμε τη γραφειοκρατία, εξοικονομούμε ανθρωποώρες τόσο για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, όσο και για τη φορολογική διοίκηση. Οι εφαρμογές αυτές είναι, μάλιστα, ακόμα πιο χρήσιμες αυτή την περίοδο, οπότε και είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίος ο περιορισμός των επισκέψεων στις ΔΟΥ».
Για να δουν οι φορολογούμενοι αν και πόσο τους χρωστάει η Εφορία πρέπει να μπουν στο Taxisnet με τους κωδικούς τους και να κάνουν κλικ στην επιλογή «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» και στη συνέχεια να επιλέξουν «Στοιχεία Επιστροφών»

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις