Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μέχρι το 2023 θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους Έλληνες – Η Τουρκία και η δήλωση Κίσινγκερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ομιλία του Ερντογάν που θα συζητηθεί…

Σε πλήρη επιφυλακή βρίσκονται οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά το στραπάτσο της Τουρκίας
στον Έβρο, καθώς οι έχοντες γνώση κάνουν λόγο για επικίνδυνα σενάρια που επεξεργάζεται ο Ταγίπ Ερντογάν.

Πολλοί εκτιμούν πως άπαξ και παρέλθει η κρίση με τον κορωνοϊό, η Τουρκία θα επιχειρήσει να εφαρμόσει το τουρκολιβυκό σύμφωνο για να επιχειρήσει σεισμική έρευνα σε ελληνική υφαλοκρηπίδα από το Καστελόριζο μέχρι την Κρήτη.

Ένα βίντεο που εντοπίσαμε στο διαδίκτυο δείχνει τον Ερντογάν να ξεκαθαρίζει πως μέχρι το 2023 θα έχει εκπληρωθεί το σχέδιο της Τουρκίας. Αν λάβουμε υπόψη τα σενάρια περί «γαλάζιας πατρίδας», τότε οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να ξεμπερδεύουν με τα ζητήματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά και τις βλέψεις που έχουν σε Αιγαίο και Θράκη.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ο Ερντογάν:

«Μετά την πανδημία του κορωνοϊού, τίποτα δεν θα είναι ίδιο στον πλανήτη. Είμαστε στα πρόθυρα μιας εποχής, κατά την οποία θα θερίσουμε τα προνόμια της πανίσχυρης βάσης την οποία έχουμε χτίσει. (…) Θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη δύναμη πολιτική και οικονομική.

Σε αυτόν τον καινούριο κόσμο που χτίζεται, θα δουλέψουμε σκληρότερα, προκειμένου να διεκδικήσουμε την θέση που μας αναλογεί με τα πιο ισχυρά μέσα. Τα εμπόδια εμπρός στους στόχους της Τουρκίας για το 2023 έχουν μετακινηθεί από μόνα τους. Μαζί με το έθνος μας, θα φέρουμε εις πέρας την δημιουργία της μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας».

Άρα λοιπόν, η Τουρκία, σύμφωνα με τον Ερντογάν θα επιδιώξει να λάβει ισχυρή θέση στην νέα παγκόσμια τάξη, την οποία ανακοίνωσε, πριν δυο μέρες, ο Κίσινγκερ. Εκ των πραγμάτων αυτό μπορεί να γίνει μόνο εις βάρος της Ελλάδας, καθώς τα τουρκικά μεγαλεπήβολα σχέδια του Ερντογάν μπορούν να πραγματοποιηθούν, αν πάρει κάτι από την Ελλάδα, με την διπλωματία ή τον πόλεμο.

Με τον Κίσινγκερ πάντως έχουν ένα κοινό: Και οι δύο θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους Έλληνες.

Sounds like 's President is cheering for pandemic, obsessed with power, prophecizes his country is headed for being a superpower, reaching to elusive 2023 goals.

Last night, he's expected to announce measures on outbreak, yet he delivered warlord speech


123 people are talking about this


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις