Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ! Νάξος: Αρνητικά όλα τα δείγματα των επαφών του 49χρονου λιμενικού

Ουφ... Μία μεγάλη ανάσα ανακούφισης... Όπως έγινε γνωστό σήμερα τα ξημερώματα, όλα τα δείγματα που είχαν ληφθεί από μέλη της οικογένειας ή ότι άλλο περιλαμβάνει ο όρος "στενές επαφές" του 49χρονου λιμενικού είναι αρνητικά όσον αφορά τον κορωνοϊό...
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι χαλαρώνουμε...

Η διοίκηση του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου τόνισε ότι άμεσα είχαμε τα αποτελέσματα του ελέγχου στα δείγματα που εστάλησαν με το Super Puma της αεροδιακομιδής του ασθενούς χθες το απόγευμα, και η απάντηση από το Ινστιτούτο Παστέρ ήταν αρνητική. Στο σύνολο των δειγμάτων. Οπότε; Αφήνουμε για λίγο την ανθρωποφαγία και παραμένουμε σταθεροί, όσον αφορά τις οδηγίες των γιατρών. Να σημειώσουμε εδώ ότι σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων χθες στο μήνυμά του, είχαν τεθεί σε καραντίνα οι άνθρωποι δείγματα των οποίων ελήφθησαν, όπως και οι λιμενικοί που είχαν έρθει σε "έμμεση" επαφή με τον 49χρονο...

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι όλα τα δείγματα που αποστέίλαμε στις 7/4/2020, σε συνέχεια οδηγιών του ΕΟΔΥ, είναι αρνητικά. Τα δείγματα αυτά σχετίζονταν με στενές επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid 19 στη Νάξο. Η αποστολή των δειγμάτων ήταν άμεση (εστάλησαν με το Super Puma της αεροκομιδής του ασθενούς) και έγινε κατόπιν συντονισμένης προσπάθειας του ΓΝ-ΚΥ Νάξου με το ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ, τη Διοίκηση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου και το Ινστιτούτο Παστέρ, ώστε να έχουμε άμεσα τα αποτελέσματα προς αποφυγήν πανικού στην τοπική κοινωνία αλλά και αποτελεσματικού συντονισμού των επόμενων ενεργειών.

Δεν εφησυγάζουμε,. συνεχίζουμε να βρισκόμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και σε άμεση επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για τη βέλτιστη διαχείριση της πρωτόγνωρης κατάστασης που βιώνει η κοινωνία μας και το ΕΣΥ μετά την εμφάνιση του νέου κορωνοϊού.

Με εκτίμηση

Καλλίτσα Φραγκίσκου

Αν. Διοικήτρια ΓΝ-ΚΥ Νάξου

ΠΗΓΗ


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις