Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ!

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΙΑΝΟΣ:
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από το Ινστιτούτο Παστέρ το 1ο κρούσμα λοίμωξης από
κορονοϊό στο νησί μας. Ο ασθενής, ο οποίος ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Νάξου κι αναμένεται η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο αναφοράς, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ο οποίος και ιχνηλατεί τις στενές επαφές του συμπολίτη μας. Ευχόμαστε όλοι ταχεία ανάρρωση!
Με ψυχραιμία, οφείλουμε όλοι να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και να πειθαρχήσουμε στα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας.
Τώρα περισσότερο από ποτέ... Μένουμε σπίτι!



Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΓΡΑΨΕ:

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου - Κ.Υ. Νάξου για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού:
Σας ενημερώνουμε ότι στις 05/04/2020 προσήλθε στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου ασθενής 49 ετών, που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, ο οποίος εξετάστηκε στον ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο του ΓΝ-ΚΥ Νάξου. Από τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο κρίθηκε ότι χρήζει νοσηλείας και κατόπιν συνεννοήσεως με τον ΕΟΔΥ έγινε λήψη δείγματος, το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ στις 06/04/2020 και στις 22:30 της ίδιας ημέρας ενημερωθήκαμε ότι ο ασθενής είναι θετικός στο νέο κορωνοϊό Covid 19.  Έγινε η προβλεπόμενη ενημέρωση στον ΕΟΔΥ και το ΕΚΑΒ-ΚΕΠΥ και δρομολογείται η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο αναφοράς.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ήρθε σε επαφή με τον ασθενή χρησιμοποίησε όλα τα μέσα ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ενώ σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρωτόκολλο διαχείρισης πραγματοποιείται ιχνηλάτηση όλων των επαφών του ασθενούς ώστε να ληφθούν τα προβλεπόμενα μέτρα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις