Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Ο διευθυντής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Πάντοβα Crisanti κατηγορεί τους Κινέζους και τον ΠΟΥ

Η επιδημία θα συνεχίζει να τροφοδοτείται εάν τα ασυμπτωματικά άτομα δεν εντοπιστούν και απομονωθούν στο γενικό πληθυσμό.


Αυτή είναι η προειδοποίηση του Andrea Crisanti, μετά την αποκάλυψη  του «φοβερού ποσοστού» που βρέθηκε στο Vo (σχεδόν το 50% των μολυσμένων). Ο καθηγητής μικροβιολογίας δεν χρησιμοποίησε μισόλογα για να μιλήσει για το τι θεωρεί μια «ανεύθυνη στάση» από τον ΠΟΥ, η οποία συνεχίζει να λέει ότι η μετάδοση γίνεται από συμπτωματικά άτομα.

Πριν από 30 ημέρες, μέσω της Περιφέρειας Veneto αυτά τα δεδομένα γνωστοποιήθηκαν, αλλά για τον Walter Ricciardi - σύμβουλο του Υπουργού Υγείας Roberto Speranza - δεν μπορούσαν να ληφθούν υπόψη «χωρίς επιστημονική δημοσίευση».

Το άρθρο είναι τώρα έτοιμο και περιμένει την αναθεώρηση «ενός από τα πιο διάσημα περιοδικά στον κόσμο». Υπήρξε επίσης μια προειδοποίηση προς τη Ρώμη: «Έχουν χάσει πολύτιμο χρόνο κι αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να αντιμετωπιστεί  μια επιδημία».

Ο Διευθυντής Μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Πάντοβα αρνήθηκε να επιτεθεί στο έργο της κυβέρνησης. Το δάχτυλό του είναι στην πραγματικότητα στραμμένο ενάντια στον ΠΟΥ. «Οι Κινέζοι είπαν ψέματα στον κόσμο και δεν γνωστοποίησαν  το θεμελιώδες ζήτημα της μετάδοσης του ιού από ασυμπτωματικά άτομα, αλλά και ο ΠΟΥ που πήγε στην Κίνα για να επιθεωρήσει με μια ομάδα εργασίας, τι ελέγχους έκανε;».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις