Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! Οπαδός του Τσίπρα ήταν η "κυρια" που επιτέθηκε στους Αστυνομικούς εχθές στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης...!! ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΗΣ... Ιωάννα Κουσκούση ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο μεταξύ γυναίκας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης λίγο μετά τον αποκλεισμό της και αστυνομικών στη διάρκεια ελέγχου καταγράφηκε χθες.


Η γυναίκα που συνοδεύοντας τον γιό της επιτέθηκε στους Αστυνομικούς είναι η Ιωάννα Κουσκούση...

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο...

Δείτε τώρα και ποιά είναι η κυρία...

Την Ιωάννα Κουσκούση την είδαμε πρώτη φορά με τα μαύρα της γυαλιά να κρατά αγκαλιά τον Αλέξη Τσίπρα και να φωνάζει «Σε αγαπώ, θα τρελαθώ» στην ΔΕΘ πριν δυό χρόνια...


Η ίδια έλεγε τότε... «Εγώ είμαι… τρελή και έτσι κι αλλιώς από τη φύση μου ζω την ζωή μου στο έπακρο. Και τι εννοώ με αυτό, εκεί που περπατάω μου αρέσει να τρομάζω τον κόσμο, να τους χαμογελώ, είμαι μια γυναίκα έξω καρδιά. Εγώ είχα πάει στη ΔΕΘ για να κάνω μια βόλτα στα περίπτερα. Είδα, λοιπόν, ότι γινόταν ένας συνωστισμός και δεν μπορούσα να προχωρήσω με τίποτα. Είχα και κάτι νεύρα…. Και ξαφνικά εκείνη την ώρα βλέπω τον Αλέξη Τσίπρα και παθαίνω ένα σοκ. Επειδή εμένα μου αρέσει να βγάζω συνέχεια στιγμιότυπα και να τα ανεβάζω στα social, πάω δίπλα του και τού λέω να βγάλουμε μια φωτογραφία. Βέβαια η αλήθεια είναι πως τόν αιφνιδίασα, αφού τελικά τράβηξα βίντεο, αλλά δεν μου είπε τίποτα! Και έτσι μου βγήκε το ‘’θα τρελαθώ, σας αγαπώ’’. Να σου πω την αλήθεια είναι ωραίος άνδρας και εγώ αυτόν ψήφισα. Αν και τον αιφνιδίασα νομίζω ότι με συμπάθησε. Δεν περίμενα, βέβαια, να γίνει αυτός ο χαμός!».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις