Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Σοβαρές απώλειες για την Τουρκία στην Λιβύη: Εξήντα τουρκικά UAV καταρρίφθηκαν από τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης


Πανωλεθρία για τα τουρκικά UAV αλλά και τις δυνάμεις στην Λιβύη όπως αναφέρει ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε από τις αρχές Απριλίου έχει καταρρίψει
περισσότερα από 60 τουρκικά drones, αλλά σήμερα πραγματοποίησε σφοδρή επίθεση στο αεροδρόμιο της Τρίπολης καταστρέφοντας αποθήκη γεμάτη με TB2 Bayraktar.

Οι εξελίξεις αυτές φέρνουν μια τουρκική επίθεση στη Λιβύη και στις δυνάμεις του Χ.Χαφτάρ πιο κοντά καθώς οι τουρκόφιλες δυνάμεις της Τρίπολης σφυροκοπούνται σε έλα τα μέτωπα.

Στρατιωτική πηγή της Λιβύης, δήλωσε στην αιγυπτιακή εφημερίδα  ‘Youm7’ ότι από τις 4 Απριλίου, ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης κατέρριψε περίπου 60 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) τα οποία παραχώρησε η Τουρκία στις ένοπλες ομάδες της κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας, προκειμένου να εμποδίσει τις προόδους των Ενόπλων Δυνάμεων της Λιβύης προς την Τρίπολη.

Το δημοσίευμα τονίζει ότι η ‘κυβέρνηση εθνικής συμφωνίας’ είναι μια προσωρινή μη εκλεγμένη κυβέρνηση που εδρεύει στην Τρίπολη και αναγνωρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.

Μετά την κατάληψη και τον έλεγχο της πόλης Σύρτη, τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας ελέγχει απλώς την πρωτεύουσα και τη Μισράτα.

την ίδα ώρα ο Εθνικός Στρατός της Λιβύης όπως ανέφερε μέσα από το λογαριασμό του στο twitter επιτέθηκε σήμερα καταστρέφοντας μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, όπως τουρκικών drones τα οποία βρίσκονταν σε "στοιβαγμένα", όπως είπε χαρακτηριστικά σε αποθήκη στο αεροδρόμιο της Τρίπολης.
Targets the occupied Air-Base with heavy artillery in today. air-base is filled with drones, & mercenaries, terrorists and big amounts of weapons and ammunition
Προβολή εικόνας στο Twitter


31 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις