Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ - Παραιτήθηκε ο “τσαμπουκάς” υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σ.Σοϊλου που έφαγε τα μούτρα του στον Έβρο

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλου παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το χάος που επικράτησε την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν ανακοινωθεί η απαγόρευση
κυκλοφορίας σε 31 πόλεις της Τουρκίας. Πλήθος 250.000 ανθρώπων ξεχύθηκε στα καταστήματα λίγο πριν την ανακοίνωση…

Στην επιστολή παραίτησής του, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας δηλώνει  ότι είναι  υπεύθυνος για την κακή διαχείριση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας. “Οι εικόνες που προέκυψαν δεν ταιριάζουν με τον  σχεδιασμό μας”, δήλωσε ο Σοϊλου.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν τον …παραίτησαν. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι ο “τσαμπουκάς” Σοϊλου, κατά τη διάρκεια της κρίσης του Έβρου, είχε κάνει υπερφίαλες δηλώσεις ,απειλώντας την Ελλάδα και περιφρονώντας κάθε έννοια δικαίου. Κατάφερε “μία τρύπα στο νερό” και δεν αποκλείεται να πληρώνει την αποτυχία του.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις