Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ: “Όλο το στράτευμα παντού στον κόσμο να φορά μάσκες”! Εδώ τι θα κάνουμε;

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Μαρκ Έσπερ έδωσε διαταγή όλο το προσωπικό των ΕΔ των ΗΠΑ καθώς και οι οικογένειες τους να φορούν απαραίτητα μάσκα “όταν βρίσκονται σε χώρους
που δεν μπορούν διατηρήσουν την απόσταση ασφαλείας”.

Η διαταγή αφορά κυρίως τους στρατιωτικούς που λόγω της υπηρεσίας τους  συνήθως δεν μπορούν να διατηρήσουν αυτή την απόσταση ασφαλείας των δύο μέτρων.

Η διαταγή ήρθε μαζί με την άνοδο των κρουσμάτων κορονοϊού στις ΕΔ των ΗΠΑ.

Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει κι εμείς, εδώ στην Ελλάδα, να υιοθετήσουμε ένα τέτοιο μέτρο για τους στρατιωτικούς μας, που στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπορούν,λόγω της υπηρεσίας τους να διατηρήσουν αποστάσεις.

Η αλήθεια είναι ότι όσο οι ημέρες περνούν όλο και περισσότεροι ειδικοί και επιστήμονες υιοθετούν την λύση “μάσκα για όλους”. Αυτό συμβαίνει, γιατί ακόμη και τώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν υπάρχει ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού από τον αέρα. Οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι αντιφατικές και γι΄ αυτό όλο και περισσότεροι προτιμούν να προτείνουν την ασφαλή λύση της μάσκας για όλους.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις