Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Πιέζουν την Ελλάδα για τους αλλοδαπούς – Ο κορωνοϊός γίνεται «όπλο» της Τουρκίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι γίνεται με τις δομές...
«Στους κλειστούς πληθυσμούς υπάρχει αυξημένη πιθανότητα διασποράς και μετάδοσης ενός τέτοιου ιού που μεταδίδεται τόσο εύκολα. Η μεταδοτικότητα και αυτό που ονομάζουμε εμείς οι επιστήμονες
“attack rate”, δηλαδή το πόσο εύκολα μεταδίδεται και κολλάει ο ένας τον άλλον και πόσο μεγάλο ποσοστό των ανθρώπων που εκτίθενται στον ιό προσβάλλονται, είναι πολύ υψηλά σε αυτές τις καταστάσεις» σημείωσε ο καθηγητής Παθολογίας Λοιμωξιολογίας, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, κ. Σωτήρης Τσιόδρας.

Όλες οι δομές που φιλοξενούν μικρές ή μεγαλύτερες ή και πολυπληθείς ομάδες ανθρώπων, τους λεγόμενους κλειστούς πληθυσμούς, θεωρούνται πιθανές εστίες επιδημίας.



Σίγουρα είναι μεγάλος κίνδυνος για την Ελλάδα είναι οι δομές παράνομων μεταναστών, καθώς, όπως σας έχουμε γράψει, κατά τα φαινόμενα ο ιός αξιοποιείται για συγκεκριμένα πράγματα κατά των ανθρώπων, ωστόσο είναι αληθινός και προκαλεί ορισμένο αριθμό θυμάτων, α δεν προσεχθεί.

Ωστόσο κάτι δεν πάει καλά εδώ!

Αυτή την στιγμή, καλλιεργείται ο φόβος, εξέγερσης, λόγω πανικού, παράνομων μεταναστών, κάτι που θα είναι καταστροφικό για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέφεραν τόσο ο καθηγητής όσο και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ιχνηλάτηση 63 ατόμων στην δομή παράνομων μεταναστών της Ριτσώνας, διαπιστώθηκε ότι 23 από αυτούς είναι θετικοί στον ιό SARS-CoV-2. Ωστόσο, επισήμαναν οι ειδικοί ότι κανένα από τα 23 άτομα που βρέθηκαν θετικά στον ιό δεν νοσεί, ούτε έχει συμπτώματα της νόσου.

«Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει το γεγονός, ότι αυτός ο ταχέως μεταδιδόμενος ιός δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να προσβάλλει, τόσο τις μεταναστευτικές, όσο και τις τοπικές κοινότητες, δηλώνει ο Τζιανλούκα Ρόκο, επικεφαλής του ΔΟΜ Ελλάδας.

Όλα σωστά μέχρι εδώ! Τι θέλουν όμως να πετύχουν;

Ο Ρόκο υπογραμμίζει ότι «είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να εξασφαλιστεί πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας, στην πρόληψη, στους ελέγχους και στη θεραπεία για όλους, συμπεριλαμβανομένων των μεταναστών και των προσφύγων που βρίσκονται στην ενδοχώρα και τα νησιά».

Ο οργανισμός ζητάει να μεταφερθούν οι μετανάστες και πρόσφυγες από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα το συντομότερο δυνατόν και προσθέτει ότι «είναι έτοιμος να συμβάλει με την κατασκευή κατάλληλων καταλυμάτων για να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες».

Με άλλα λόγια, οι διεθνιστές ζητούν:

Να έχουν πρόσβαση οι παράνομοι μετανάστες στις δομές Υγείας των Ελλήνων ή ακόμα και να γίνουν ισότιμοι πολίτες όπως συνέβη στην Πορτογαλία της Αριστεράς.
Να μεταφερθούν οι εισβολείς που έστειλε η Τουρκία στα ελληνικά νησιά στην ενδοχώρα, προκειμένου, κατά αυτόν τον τρόπο, να μην μπορούν να επιστραφούν στην γείτονα, μετά από συμφωνία που έχει υπογραφεί επί ΣΥΡΙΖΑ (Διαβάστε ΕΔΩ).
Ειδάλλως προειδοποιούν για ξέσπασμα κρουσμάτων στην Ελλάδα!

Ο κορωνοϊός στην Ελλάδα γίνεται, εκ των πραγμάτων, «όπλο» στα χέρια της Τουρκίας, η οποία θέλει να γεμίσει την χώρα μας με αλλοδαπούς, χωίς να τους πάρει πίσω.






ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις