Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πολεμικά πλοία των Ηνωμένων Πολιτειών κινήθηκαν προς απάντηση κινεζικών επιθετικών κινήσεων


Μονάδες επιφανείας του Ναυτικού των ΗΠΑ στάλθηκαν στον Δυτικό Ωκεανό προκειμένου να απαντήσουν σε κινεζικές προκλήσεις.


Στην πρώτη περίπτωση μονάδες επιφανείας του στόλου των Ηνωμένων Πολιτειών, έπλευσαν μέσα από τα στενά της Ταϊβάν σε απάντηση αντίστοιχων κινήσεων κινεζικού αεροπλανοφόρου πλησίον του νησιωτικού κράτους.

Ο 7ος Στόλος αναπτύσσεται στην περιοχή και είναι έτοιμος βάλλει με πυρά κατά του κινεζικού αεροπλανοφόρου αν δεν μετακινηθεί από το ευαίσθητο στρατηγικό σημείο

Στην δεύτερη περίπτωση σε απάντηση και πάλι κινεζικών μονάδων επιφανείας που παρενόχλησαν πετρελαιοφόρα κοντά στην Μαλαισία, πλοία του 7ου Στόλου των ΗΠΑ, έπλευσαν στα εθνικά χωρικά ύδατα του παράκτιου κράτους προκειμένου να προσφέρουν την υποστήριξη τους και να απομακρύνουν τα κινεζικά πολέμικά.

Μετά τον κορωνοϊό, φαίνεται ότι όλα αλλάζουν, αλλά και όλα είναι ανοικτά.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις