Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020

Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes;

Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται με την φαρμακοβιομηχανία Teva και τα Ellinika Hoaxes;

Ηλίας Μόσιαλος από θαυμαστής της Ισραηλινής Teva, στα Ellinika Hoaxes και στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τον Κορονοϊό.
Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι ο άνθρωπος που επιλέχθηκε στις 26 Μαρτίου του 2020 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνείς οργανισμούς για θέματα διαχείρισης του Κορονοϊού Covid-19.
Την ίδια στιγμή είχε προταθεί από του Διευθυντή του Γραφείου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) στην Ευρώπη, να συμμετέχει σε δεκαμελή ομάδα εμπειρογνωμόνων με αντικείμενο την ενίσχυση των δημοσίων συστημάτων υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Ποιος είναι ο Ηλίας Μόσιαλος όμως και πως φτάνει σήμερα να μας λέει πως η επιστροφή στην κανονικότητα θα έρθει μόνο μετά την εφεύρεση του εμβολίου, άρα και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό άρθρο του Newsbomb που ένα μεγάλο μέρος του θα αντιγράψω και θα παραθέσω εδώ πέρα, το 2009 ο κ. Ηλίας Μόσιαλος επιμελείται και δημοσιεύει μελέτη για το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, στην οποία πλέκει το εγκώμιο της Teva.
Εκθειάζει την ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία για το πόσο ασφαλή σκευάσματα παράγει και αναφέρει την Teva ως το πλέον χαρακτηριστικό παράδειγμα. Την ίδια χρονιά (2009), οι αμερικανικές αρχές εντοπίζουν νοθευμένα φάρμακα -και όχι μόνο- σε επιτόπου έλεγχο εργοστασίου της Teva!
To 2011 η κυβέρνηση Παπανδρέου, της οποίας ο κ. Μόσιαλος είναι –τότε- εκπρόσωπος, ανοίγει διάπλατα το δρόμο, ώστε η Teva να κατακλύσει την Ελλάδα με τα πάμφθηνα (αλλά αμφιβόλου ποιότητας, σύμφωνα με τον FDA) σκευάσματα που παράγει σε χώρες του Τρίτου Κόσμου!
Με δυο λόγια; Ο «εκλεκτός» του Γ. Παπανδρέου εκθειάζει την Teva, οι σοκαριστικές επίσημες καταγγελίες του αμερικανικού ΕΟΦ αγνοούνται, ο Έλληνας ασθενής προσφέρεται ως πρόβατο επί σφαγή στο «βρόμικο» (σ.σ.: οι Αμερικανοί ανακάλυψαν ακάθαρτα εργαλεία σε εργοστάσιό της) πιάτο της Teva.

Αναλυτικά:

– Το 1998 ο κ. Μόσιαλος ιδρύει το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο για τα Συστήματα και τις Πολιτικές Υγείας, με συνέταιρο –μεταξύ άλλων- και την Παγκόσμια Τράπεζα. Το 2003, το Παρατηρητήριο δημοσιεύει έκθεση με αντικείμενο το σύστημα Υγείας του Ισραήλ, την οποία επιμελήθηκε («edited by») ο ίδιος ο κ. Μόσιαλος.
Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος σύστημα υγείας
Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος φαρμακευτική Ισραήλ
Πρόκειται –κατά τα άλλα– για αυστηρά επιστημονική μελέτη, στην οποία όμως ξενίζει η αναφορά (σελ. 78) στην ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία και, ειδικότερα, το γεγονός ότι από όλο τον κλάδο ξεχωρίζει και εκθειάζει μία συγκεκριμένη εταιρεία. Την Teva.
Συγκεκριμένα, εντύπωση προκαλούν –καθώς διαφοροποιούνται σαφώς από το υπόλοιπο ύφος του κειμένου των 168 σελίδων- οι φράσεις
 • «secure, safe and stable supply of (…) pharmaceuticals» (διασφαλισμένη, ασφαλή και σταθερή παροχή φαρμάκων),
 • «large, successful and growing pharmaceutical industry» (μεγάλη, επιτυχημένη και αναπτυσσόμενη φαρμακοβιομηχανία) και
 • «most notably Teva» (με πιο χαρακτηριστική την Teva):
 • Μάλιστα, το ίδιο ακριβώς κείμενο έχει αντιγραφεί -λέξη προς λέξη- και σε άλλη έρευνα του Παρατηρητηρίου, το 2009, στην οποία ο κ. Μόσιαλος εμφανίζεται ως αρχισυντάκτης (editor in chief). Αυτή τη φορά, η έρευνα εκτείνεται σε 253 σελίδες, η αναφορά στην Teva (σελ. 129), όμως, παραμένει απαράλλαχτη! (Α! ΄Εχει, μεταξύ 2003 και 2009 προστεθεί και ένα επιπλέον εγκώμιο:
  • «Teva, the world’s leading generics company» – Teva, η εταιρεία-ηγέτης της παγκόσμιας βιομηχανίας γενοσήμων):
  Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος ο εκδότης 
  Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος φαρμακευτική φροντίδα
  – Το 2009 ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) δημοσιεύει έκθεση-κόλαφο για την Teva (την εταιρεία-υπόδειγμα, κατά τον κ. Μόσιαλο…), μετά από έλεγχο σε εργοστάσιό της και τα όσα σοκαριστικά ανακάλυψε εκεί.

  Δεν είναι μόνο ότι εντόπισε νοθευμένα φάρμακα!

  Είναι και τα βρόμικα εργαλεία και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε η Teva στην παραγωγή τους. Είναι και οι σοβαροί προβληματισμοί που διατυπώσει ο FDA για την ασφάλεια, την ποιότητα, την καθαρότητα και την αποτελεσματικότητα των σκευασμάτων (αυτών ακριβώς που ενθουσίασαν –από επιστημονική άποψη, πάντα- τον κ. Μόσιαλο!):
  Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος φαρμακευτική Teva
  Σα να μην έφταναν αυτά, το 2011 ο FDA εκδίδει και άλλη έκθεση-κόλαφο για την Teva, αφού οι έλεγχοι των αμερικανικών αρχών σε εργοστάσιο της εταιρείας στο Ισραήλ εντόπισαν και πάλι νοθευμένα φάρμακα, αλλά και ακαθαρσίες, μαύρα σωματίδια άγνωστης σύνθεσης, ανεπαρκείς ελέγχους, μη επιστημονικά ορθές μελέτεςακύρωση ελέγχων με αρνητικά αποτελέσματα και αντικατάστασή τους από άλλα πιο «βολικά»… Η λίστα είναι μεγάλη…
  Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος Teva υγεία φάρμακα

  Μάλιστα, την ίδια χρονιά, ο FDA έβαλε λουκέτο σε άλλο εργοστάσιο του ομίλου, στις ΗΠΑ!

  – Το 2009 ο κ. Μόσιαλος προσγειώνεται στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, με βασική του ιδιότητα αυτή του «εκλεκτού» του Γ. Παπανδρέου (τον οποίο, αργότερα, θα έσπευδε να «πουλήσει» προσχωρώντας από τους πρώτους στις κινήσεις διαδοχής, όμως αυτό είναι μια άλλη ιστορία…).
  Βεβαίως, δεν τίθεται στην κρίση του ελληνικού λαού, αλλά του χαρίζεται κατευθείαν εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ως βουλευτής δε σταματά να παρεμβαίνει για θέματα υγείας και αδυνατεί να κρύψει το διακαή του πόθο να αναλάβει το υπουργείο.
  Αντί αυτού, το καλοκαίρι του 2011, ορίζεται υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ –σύμφωνα με το βιογραφικό του- διατηρεί (ακόμη και σήμερα) την ιδιότητα του συμβούλου του υπουργείου Υγείας. Είναι η εποχή που λειτουργεί ως το δεξί χέρι του πρωθυπουργού.
  – Είναι, όμως, και η εποχή που ο Έλληνας ασθενής παραδίδεται στο πιάτο της Teva (της εταιρείας που εκθείαζε, όλα τα τελευταία χρόνια, ο κ. Μόσιαλος). Η αρχή γίνεται μέσω των διαγωνισμών για την προμήθεια φαρμάκων στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.
  Οι όροι τους –που πλέον επιλέγουν μόνο βάση της τιμής και όχι της ποιότητας– είναι βούτυρο στο ψωμί της Teva. Απόδειξη; Η ισραηλινή εταιρεία σαρώνει στη δεύτερη ηλεκτρονική δημοπρασία, κερδίζοντας τα εννέα (9) από τα 23 σκευάσματα!
  Ναι, πρόκειται για την εταιρεία που φιγουράριζε ως «πρότυπο» στις μελέτες δια χειρός Μόσιαλου. Την ίδια εταιρεία που ξεμπρόστιασε για νοθευμένα φάρμακα ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων!
  φαρμακοβιομηχανία Teva νοθευμένα φάρμακα
  Το Newsbomb.gr συνεχίζοντας την έρευνα του αποκαλύπτει πως το νομοσχέδιο για την υγεία του 2012 ήρθε κατ’ εντολή της Τρόικα κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ισραηλινής πολυεθνικής, για να κατακλύσει την ελληνική αγορά με τα πάμφθηνα φάρμακά της, φωτογραφίζοντας τον Ηλία Μόσιαλο ως τον άνθρωπο που έπαιξε κομβικό ρόλο σε αυτό.

  Ηλίας Μόσιαλος και Ellinika Hoaxes

  Συνεχίζοντας την έρευνα, εντοπίζουμε πως αυτός ο άνθρωπος που προωθούσε τα φάρμακα της Ισραηλινής φαρμακοβιομηχανίας, ο Ηλίας Μόσιαλος είναι εξωτερικός συνεργάτης των Ellinika Hoaxes!
  Ναι του εθνικού μας λογοκριτή στο Facebook, που έχει φροντίσει να βγάζει ψεύτικη κάθε αποκάλυψη που δεν είναι σύμφωνη με την κυρίαρχη προπαγάνδα για τον Κορονοϊό και βάζει εμπόδια στην επιβολή του μαζικού εμβολιασμού της ελληνικής κοινωνίας.
  Ένα site βαθύτατα κατευθυνόμενο και στρατευμένο, με το οποίο έχω ασχοληθεί στο παρελθόν με δύο άρθρα μου, όταν δεν γνώριζαν πολλοί τι ρόλο βαράει.
  Ηλίας Μόσιαλος και Ellinika Hoaxes
  Η «αντικειμενικότητα» του εν λόγω site λογοκρισίας πηγάζει με λίγα λόγια και από τις μεροληπτικές και κατευθυνόμενες απόψεις ανθρώπων του συστήματος, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν τοποθετηθεί ξεκάθαρα απέναντι από τον ελληνικό λαό, συμβάλλοντας στα μέγιστα στην εξαθλίωσή μας, βγαίνοντας βουλευτές από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και υπερψηφίζοντας τα μνημόνια άρα και στην καταστροφή του συστήματος δημόσιας υγείας.
  Ανθρώπους που στο παρελθόν προκλητικά μας λέγανε ότι «κακώς οι Έλληνες έχουν στην κατοχή τους τόσα σπίτια» άρα πρέπει να τους τα πάρουν (οι δανειστές).
  Αυτός ο άνθρωπος σήμερα έρχεται ξανά και πάλι στο προσκήνιο, διορισμένος από την ΝΔ, ως εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς και στον Π.Ο.Υ ορίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, την πολιτική που ακολουθεί η Ελλάδα στην αντιμετώπιση του Κορονοϊού.
  Αυτό προκύπτει και από τον τρόπο που προτείνει ο ένας (Μόσιαλος) και υιοθετεί ο άλλος (Μητσοτάκης), όπως για παράδειγμα συνέβη πριν λίγες μέρες με την «πρόταση για κοινή ευρωπαϊκή προμήθεια εμβολίων και τεστ». Αυτός είναι ο άνθρωπος που βγαίνει σε όλα τα μέσα και μας μιλάει για κανονικότητα στις ζωές μας μόνο μετά τον εμβολιασμό.

  Που όπως χαρακτηριστικά αναφέρει

  «Η ανθρωπότητα δεν θα επιστρέψει στην πριν τον νέο κορωνοϊό εποχή, μέχρι να ανακαλυφθεί εμβόλιο. Αυτό που περιμένουμε το επόμενο διάστημα είναι μία “μερική κανονικότητα”, η οποία θα εξαρτηθεί από την πρόοδο που έχει συντελεστεί και στις άλλες χώρες ως προς τον έλεγχο της επιδημίας.»
  Ένας άνθρωπος, που όπως ανέφερα και πιο πάνω το 1998 συνεργαζόταν με την Παγκόσμια Τράπεζα και εν συνεχεία μέσω αυτής της συνεργασίας προωθούσε την Ισραηλινή φαρμακοβιομηχανία και που σήμερα είναι στους άμεσους συνεργάτες του (κατευθυνόμενου από το Διεθνές Κεφάλαιο) Π.Ο.Υ. για την αντιμετώπιση της κρίσης.
  Έναν Οργανισμό που όρισε την κατάσταση ως Πανδημία, υπό την πίεση όσων τον χρηματοδοτούν γιατί επενδύουν τεράστια ποσά στον μαζικό εμβολιασμό.
  πέρυσι ο ΠΟΥ
  Κλείνοντας αυτό το άρθρο, θα ήθελα σημειώσω το πόσο εντυπωσιακό είναι το γεγονός, πως οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της παγίδευσης του ελληνικού λαού στο ΔΝΤ με την οριστική παράδοση της χώρας μας στα ξένα κέντρα εξουσίας, ξαναβρίσκονται και σήμερα στην πρώτη γραμμή να προωθούν τους μαζικούς εμβολιασμούς και να βάζουν ένα ακόμα λιθαράκι στην χρεοκοπία και στην ισοπέδωση του ελληνικού λαού.
  Οι άνθρωποι που ήρθαν εκτάκτως για να ψηφίσουν τα μνημόνια και δημόσια έλεγαν πως πρέπει να μας πάρουν τα σπίτια, τώρα ξαναήρθαν εκτάκτως και μας απειλούν με την βελόνες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που σε έναν μεγάλο βαθμό χρηματοδοτείται από τον Μπιλ Γκέιτς
  Αυτή η πραγματικότητα, μόνο με Αντίσταση και Εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα μπορεί να ανατραπεί, με έναν λαό δεμένο και αποφασισμένο.
  Χριστόφορος Τριαντάφυλλος
  υ.γ. Λευτεριά στην Παλαιστίνη
  Πηγή άρθρου: tillthehalt.blogspot.com
  Ποιός είναι ο Ηλίας Μόσιαλος και πως σχετίζεται
  “Τροφή-Φάρμακο”, Και θα επαναλάβω: Ένα από τα πρώτα άρθρα που αναδημοσίευσα στα τέλη του Γενάρη αναφέρονταν στην πρόθεση να γίνουν μαζικοί εμβολιασμοί για τον… νέο ιό: Νέος κοροναϊός: Πανδημία ή απάτη; Εννοείται πως το άρθρο υποστηρίζει μία εκ των εκδοχών ως προς την κατάληξη καθώς χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί κάτι μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν.
  Παρόλα αυτά, στο εν λόγω άρθρο δέχτηκα μία πρωτοφανή επίθεση και αρκετά αρνητικά σχόλια ορισμένα εκ των οποίων ήταν υβριστικά οπότε και αποκλείστηκαν για ευνόητους λόγους. Φαίνεται, εκ των υστέρων και με τα παραπάνω δεδομένα, πως μάλλον ο αρθρογράφος κι εγώ κατά συνέπεια κάτι ενοχλήσαμε για να εισπράξουμε τέτοια συμπεριφορά.
  Ομολογώ πως εάν είναι έτσι, χαίρομαι ιδιαίτερα για την αναδημοσίευση και μάλιστα με δεδομένο ενδιάμεσο άρθρο του Αντιπρύτανη του ΑΠΘ: «Ο κορωναϊός είναι κατασκευασμένος-Έχει βρεθεί το εμβόλιο»-Βίντεο
  Αξία έχει επίσης η επισήμανση πως το εμβόλιο της εποχικής γρίπης που γίνεται κάθε χρόνο αφορά στην τελευταία μετάλλαξη του ιού και όχι την τρέχουσα, το οποίο υποθέτω βάση λογικής ότι θα ισχύει και για το εμβόλιο για τον Covid-19, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες…
  Πριν πουλήσεις το φάρμακο, πρέπει να πουλήσεις την αρρώστια.
  Εβγκένι Κασέγιεφ
  Σύγχρονος Ρώσος γνωμικογράφος
  Τα παραπάνω παίρνουν μία ακόμη διάσταση εάν αποδειχθεί ότι κατάστασις δεν ήταν ποτέ τόσο τρομερή όσο θέλησαν να μας πείσουν: Γιάννης Ιωαννίδης: «Μόλις 0,1% το ποσοστό θνητότητας του κοροναϊού» 
  και ειδικότερα όταν γίνει αντιληπτό πως οι συνέπειες τις επιλογής τους δύνανται να είναι πολύ χειρότερες και ΜΌΝΙΜΕΣ από αυτές του ιού: Κλ.Γρίβας: Οι “θάνατοι από απόγνωση” θα ξεπεράσουν τους θανάτους από τον κοροναϊό; 
  αλλά και άλλες που υποθηκεύουν το μέλλον της ανθρωπότητας Ο κόσμος μετά τον κοροναϊό~Πόσα είμαστε διατεθειμένοι να θυσιάσουμε;
  ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

  Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

  Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
  Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις