Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020

Ποιος Έβρος, ποιοι στρατιωτικοί; 3.000 επίδομα σίτισης στην ΕΡΤ αλλά για “τους ήρωες των συνόρων” κουβέντα

Έκτακτο-βοήθημα σίτισης 3.000 ευρώ “για τους υπαλλήλους της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης, που εργάζονται με φυσική παρουσία”, ανακοινώθηκε στην ΕΡΤ…


Δεν υποστηρίξαμε ποτέ τη λογική του “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”. Καλύπτοντας πολλά χρόνια το ρεπορτάζ του ΥΠΕΘΑ, έχουμε δει πολλές φορές τους στρατιωτικούς να γίνονται θύμα αυτής της λογικής.

Όμως δεν μπορεί οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος να εξηγήσει πως την στιγμή που δίνονται 11 εκατομμύρια για διαφημιστική καμπάνια περί κορονοϊού ,διπλασιάζεται η αποζημίωση των ιδιωτικών ΜΕΘ και τώρα δίδεται κι αυτό το επίδομα στην ΕΡΤ, δεν έχει γίνει καν συζήτηση για τους “ήρωες του Έβρου”, όπως πρόσφατα αποκαλούσαν τους στρατιωτικούς.

Τα “μπράβο” και τα “ζήτω” δεν έχουν πλέον την ίδια αξία και μάλλον κανένα αποτέλεσμα. Έχουν ακούσει τόσα από το 2010, που πλέον δεν προκαλούν καμία εντύπωση.

Κι επειδή θα βρεθούν πολλοί να πουν ότι “οι στρατιωτικοί δεν πρέπει να ενδιαφέρονται για επιδόματα και χρήματα”, θα προσθέσουμε ότι δεν είναι μόνο τα χρήματα: ας βελτιώσουν τις συνθήκες της δουλειάς τους τουλάχιστον. Ας δουν τις συνθήκες στις οποίες ζουν όσοι μεταφέρθηκαν στον Έβρο, ας μιλήσουν με τα στελέχη της πρώτης γραμμής κι όχι των “υψηλών πατωμάτων” στα Γενικά Επιτελεία, για να διαπιστώσουν με τι πατέντες και “κόλπα” δουλεύουν τα γρανάζια των ΕΔ, χάρη στο προσωπικό . Όχι τώρα, αλλά από το 2010 ,που η κρίση άρχισε να φουντώνει.

Ας πάρει όλος ο κόσμος ότι μπορεί η κυβέρνηση να δώσει. Αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει σοβαρότητα στις προτεραιότητες μας…


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις