Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

Προφυλακίστηκε ο 63χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του στη Θεσσαλονίκη

Εξελίξεις υπήρξαν την Τετάρτη (29/04) όσον αφορά την υπόθεση με την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 25 Απριλίου, στα Πυλαιώτικα της Θεσσαλονίκης.


Έπειτα από την απολογία του στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 63χρονος πατέρας που πυροβόλησε και σκότωσε τον 32χρονο γιο του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά το επεισόδιο τραυματίστηκε ελαφρά στη μέση και η σύζυγος του δράστη.

powered by Rubicon Project
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για τον γιο της οικογένειας.

Σύμφωνα με περίοικο, για αρκετή ώρα πριν το μοιραίο συμβάν ακούγονταν φωνές μέσα από το σπίτι. Η ίδια μαρτυρία αναφέρει ότι στον καυγά που προηγήθηκε, ο 32χρονος είχε χτυπήσει τον πατέρα του στο πρόσωπο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ δεν παίρνει θέση με πολιτική άποψη σε άρθρα που αναδημοσιεύονται από διαφορά ιστολόγια. Δημοσιεύονται όλα για την δίκη σας ενημέρωση.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.