Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ράπερ «Μηδενιστής» από Σουηδία: Ο έλεγχος έχει χαθεί – Ψυγεία για τους νεκρούς έξω από νοσοκομεία

Ο γνωστός ράπερ «Μηδενιστής», που ζει εδώ και μερικά χρόνια στη Σουηδία, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα


Την κατάσταση του επικρατεί στη Σουηδία, που δεν έχει λάβει αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, περιέγραψε ο Μηδενιστής.

Ο γνωστός ράπερ έχει μετακομίσει εδώ και μερικά χρόνια στη Σουηδία όπου μένει μαζί με τη σύζυγό του και τώρα βρίσκεται στο Κάλμαρ.

Ο Μηδενιστής, μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή της κρητικής τηλεόρασης «Ώρα Αιχμής», υπογράμμισε την χαλαρότητα της κατάστασης στη Σουηδία λέγοντας ότι ο κόσμος συμπεριφέρεται σχεδόν κανονικά ενώ κάποιοι διασκεδάζουν και στα μπαρ.

Όπως εξήγησε, τα κλαμπ παραμένουν ανοιχτά, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισαν οι σχολικές τάξεις, αλλά μόνο του λυκείου.

Ο ράπερ τόνισε ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό θα επιστρέψει με την οικογένειά του στο Ηράκλειο, μια και αυτή την στιγμή με βάση τους περιορισμούς που ισχύουν είναι εγκλωβισμένος στο Κάλμαρ.

Μιλώντας για την κατάσταση στην χώρα, ο Μηδενιστής περιέγραψε πως έχουν τοποθετηθεί ειδικά ψυγεία δίπλα στα νοσοκομεία για τα θύματα της πανδημίας.

Δείτε το βίντεο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις