Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Συνελήφθη δημοσιογράφος και εκδότης στην Ρόδο γιατί έκανε την δουλειά του - Ελεύθερος με δικάσιμο κατηγορία για Διασπορά ειδήσεων ο εκδότης!!! ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΜΩΣΗ!

Συνελήφθη πρίν λίγη ώρα από το αστυνομικό τμήμα Αρχαγγέλου ο δημοσιογράφος και εκδότης του Νotos news Τσαμπίκος Δέμελος γιατί απλά έκανε την δουλειά του.
Ο Δημοσιογράφος και εκδότης ανέρτησε στο site και στα profile του μέσου του βίντεο από την περιφορά του επιταφίου στον Αρχάγγελο δημοσιοποιώντας ταυτόχρονα και την άποψη αυτού ο οποίος του έστειλε το βίντεο.

Φαντάζομαι ότι εν έτει 2020 δεν μπορεί να διώκεται κάποιος για την έκφραση προσωπικής άποψης ούτε γιατί δημοσιογραφικά μεταδίδει ένα γεγονός όποιο κι αν είναι αυτό, η μία άποψη όποια κι αν είναι αυτή!

Δεν μπορεί να υπάρξει καμία επαρκής δικαιολογία που να οδηγεί στη φίμωση ενός μέσου ενημέρωσης!!

Τέτοιου είδους πρακτικές δεν πρόκειται να γίνουν αποδέκτες!!

ΝΕΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ:
Ελεύθερος με δικάσιμο 24 Ιουνίου με την κατηγορία για Διασπορά ειδήσεων ο εκδότης και Δημοσιογράφος του Νοtos News Τσαμπίκος Δέμελος.

Δεν είχαν τι να αποδώσουν στον δημοσιογραφο και εκδότη του notosnews.gr Τσαμπίκο Δέμελο και του απέδωσαν την κατηγορία Διασπορά ειδήσεων.

Κύριοι, αυτή είναι η δουλειά του να βγάζει ειδήσεις, να αναδείκνυει το ρεπορταζ και να παρουσιάζει τα γεγονότα . Το μεγάλο φιάσκο της αστυνομίας δεν απέδωσε με το να συλλάβουν δημοσιογράφο. Κανείς δεν περίμενε ότι η σύλληψη δημοσιογράφου και η στέρηση της Ελευθερίας του καθώς και η φίμωση του μέσου θα πέρνούσε στα ψιλά γράμματα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις