Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

MAPTYPIA BOMBA - Σούρλας: Μου πρότειναν 500 εκ. δρχ. για να βάλω εμβόλια στην αγορά-Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για την εκτόξευση της φαρμακευτικής δαπάνης


ΦΩΤΟ: EYROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την αποκάλυψη ότι φαρμακευτική εταιρεία, επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, όταν ήταν υπουργός Υγείας, προτείνοντας του 500 εκ. δρχ τότε, προκειμένου να
εισάγει στην αγορά εμβόλια τελευταίας γενιάς έκανε ο πρώην υπουργός Υγείας Γ. Σούρλας, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Οπως μάλιστα του είπε ο εκπρόσωπος της εταιρείας θα φαινόταν ότι επιτελεί και κοινωνικό έργο ενώ πρόσθεσε ότι η εταιρεία θα έβγαζε πολύ περισσότερα από το εμβόλιο στις υπόλοιπες χώρες.

Ο κ. Σούρλας αρνήθηκε να το κάνει, θεωρώντας ότι το εμβόλιο αυτό δεν ήταν απαραίτητο, δήλωσε όμως ότι θα μπορούσε να διαπράττει ποινικό αδίκημα με επίκληση του γενικού καλού.

Ο πρώην υπουργός,επικαλούμενος και την έκθεσή του, ως ΓΓ διαφάνειας, περί υπερκοστολογήσεων των φαρμάκων και εκτόξευσης της φαρμακευτικής δαπάνης, υποστήριξε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.

Ανέφερε ακόμη ότι δεν έχει γίνει τίποτα και για την πάταξη της λαθρεμπορίας στα καύσιμα.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις