Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020

Θετικοί στον κορονοϊό δύο ανθυποσμηναγοί μας που ήταν στο Λέτσε για εκπαίδευση! Πως ήρθαν Ελλάδα

Δύο ανθυποσμηναγοί της Πολεμικής Αεροπορίας που ήταν για εκπαίδευση στο Λέτσε της Ιταλίας βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό!


Οι ανθυποσμηναγοί επαναπατρίστηκαν χθες με C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας. Πως έγινε ο επαναπατρισμός;

Το C-27 της ελληνικής ΠΑ είχε κάνει αεροδιακομιδή νεαρού στο Αννόβερο. Ο νεαρός έπρεπε να μεταφερθεί εκεί για να χειρουργηθεί ,για πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Συνοδευόταν από έναν ιατρό του ΕΚΑΒ και δύο νοσυλευτές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ δεν γνώριζαν ότι στην επιστροφή από το Αννόβερο ,το μεταγωγικό αεροσκάφος θα προσγειωνόταν στο Λέτσε.Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενημερώθηκαν πριν την απογείωση στο Αννόβερο και εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την ενδιάμεση στάση, αφού δεν είχαν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Ο προβληματισμός είχε να κάνει με την πολύ μεγάλη πιθανότητα οι δύο ανθυποσμηναγοί να ΄ναι θετικοί στον κορονοϊό.

Τελικά το C-27, προσγειώθηκε στο Λέτσε και οι δύο ανθυποσμηναγοί επιβιβάστηκαν. Με το που έφθασαν στην Αθήνα μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της ΠΑ στο Ζούμπερι. Εκεί τους έγινε το τεστ στο οποίο βρέθηκαν θετικοί. Και οι δύο είναι καλά και δεν έχουν παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα.

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τώρα είναι ότι θα πρέπει και το πλήρωμα του αεροσκάφους αλλά και το προσωπικό του ΕΚΑΒ να τεθούν σε καραντίνα.

Υπάρχει ένα ακόμη ερώτημα: έχει απολυμανθεί το αεροσκάφος; Το ερώτημα έχει σημασία καθώς όπως λένε οι πληροφορίες το C-27, έκανε ακόμη μία εσωτερική πτήση στο εσωτερικό της χώρας.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις