Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ...!!! Εγκατέλειψε την Άγκυρα και τους τούρκους και ΚΡΥΒΕΤΑΙ σε εξοχική τοποθεσία από τον ΚΡΟΝΟΪΟ...!!!

Η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ο Ερντογάν πέρα από την πανδημία, πρέπει να αντιμετωπίσει και την οικονομική καταστροφή.


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι ''γείτονες'' είναι αδύναμοι και ότι πρέπει να ''χαλαρώσουμε'' ως χώρα, τουναντίον, πρέπει να βρισκόμαστε συνέχεια σε συναγερμό.

Πάντως πολλά ακούγονται για τον Τούρκο πρόεδρο εδώ και εβδομάδες. Μάλιστα σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, ο Ερντογάν έχει φύγει από την Άγκυρα και μένει σε ένα αρχοντικό που βρίσκεται στην Πόλη, σε πλήρη απομόνωση μάλιστα.

Μην ξεχνάμε πως στο παρελθόν αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, οπότε είναι εκτεθειμένος στον κίνδυνο!

Η όλη κατάσταση όμως δείχνει πως εγκαταλείπει την μάχη. Δεν αφήνεις στο Στρατηγείο σου για να πας σε ένα αρχοντικό!

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση χθες το βράδυ από τον Τούρκο υπουργό Υγείας ότι οι θάνατοι και τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 46 και 2.704 αντίστοιχα μέσα σε μία ημέρα αύξησε κατακόρυφα τις ανησυχίες της αγοράς. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τελεί υπό πίεση να θέσει άμεσα lockdown στη χώρα, ωστόσο ο Τούρκος πρόεδρος επιμένει και δηλώνει ότι «οι τροχοί της οικονομίας πρέπει να συνεχίσουν να κυλούν».

's President has been staying away from the capital Ankara for weeks, holed up here in Istanbul's isolated, waterfront Huber Mansion, built in 19th century for German arm dealers.
View image on Twitter


115 people are talking about this

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις