Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΤΩΡΑ στο Αιγαίο! Αυστριακή ΜΚΟ επιβεβαιώνει: Αυτούς σας στέλνουν οι Τούρκοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Τούρκοι μεταφέρουν με λεωφορεία παράνομους μετανάστες από την Ανδριανούπολη και στρατόπεδα από την Οσμάνιγιε και την Αλεξανδρέττα, προς τα μικρασιατικά παράλια.


Εκεί τους εγκαταλείπουν χωρίς τροφή και φαγητό, φράζοντάς τους μάλιστα τον δρόμο για να μην μπορούν να φύγουν ξανά προς την τουρκική ενδοχώρα. Ως εκ τούτου, έχουν ως μόνη διέξοδο να βρουν μία βάρκα και να προσπαθήσουν να περάσουν παράνομα στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους αλλοδαπούς που προσπαθεί να στείλει η Τουρκία στην Ελλάδα βρίσκονται όμως και φορείς του κορωνοϊού, κάτι που επιβεβαιώνει, σοκάροντας την χώρα, η αυστριακή οργάνωση Josoor, με βίντεο ντοκουμέντο!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η επικεφαλής της αυστριακής οργάνωσης, Ναταλί Γκράμπλερ, αποκάλυψε ότι όσοι αλλοδαποί ήταν συγκεντρωμένοι από το καθεστώς Ερντογάν στον Έβρο υπεβλήθησαν σε τεστ για τον κορωνοϊό στις 14 Μαρτίου, ωστόσο η χωροφυλακή, δεν κοινοποίησε ποτέ τα αποτελέσματα.

 Η ίδια θεωρεί ότι είναι πιθανό να υπάρχουν, ανάμεσα σε όσους συγκεντρώνει ΤΩΡΑ η Τουρκία στα μικρασιάτικα παραλία, και ασθενείς του κορωνοϊού, καθώς οι Τούρκοι φέρνουν κόσμο από στρατόπεδα καραντίνας.

«Οι πληροφορίες λένε πως και άλλοι άνθρωποι από άλλα στρατόπεδα, θα μεταφερθούν στις ακτές (με την Ελλάδα), τις επόμενες μέρες», προειδοποιεί η Γκράμπλερ.

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις